burun tikanikligini takip edin canim, evvelki hafta Ece'nin de burnu tikandi. ilk basta dedik nezle oldu, ama gecmiyo gecmiyo gecmiyo. 10 gun surdu ama ates yok oksurmek yok. yani hastalik belirtisi yok. surekli tikali bir burun, uyuyamiyor, meme ememiyor tabi. burnuna serum fizy. slklp otribebeyle cekmekten minnosum helak oldu.elimde onlari gordukce ciglik atiyordu artik. odasinda da surekli nem cihazi calisiyordu bu donemde. gece uyurken iyi ama gunduz felaketti. sonra dedim bu hastalik degil baska bisey. benim toza karsi alerjim vardir. eyvah dedim ve neyi degistirdik hayatinda diye dusundum. Ece salonda oynarken halinin ustune pike ortuyordum ama sonra gelen giden ayagiyla basip hic dikkat etmeyince bende sinirlenip kaldirdim. o ara haliyla direk temas ediyordu yani. jeton dustu ama gec dustu tabi. pikeyi orttum tekrar ve burnu normale dondu kusumun. yani alerjik bir durum da olabilir. bu arada otribebeyle burun temizlerken Ece'yi ince battaniyesine sariyorum, kollarini hareket ettiremiyor. o zaman daha kisa surede ve daha verimli temizlik yapabiliyorum.