Burasi da benim evim

Güle güle oturun canim...

Oturma odanda renk uyumuna bayildim, gercekten cok sker olmus, evin genel anlamda cok civil civil, renkleri kullanirken hic korkmamisin ve bence cok güzel olmus...
Benim hosuma gitmeyen tek nokta salonunda mavi, bej takimlarin var ama süslerini kirmizi koymusun...
Uyumsuz olmus bence...

Mutlulugunuz daim olsun...

tşk ederim canım benim çok sağol :1hug:

canım güzel bi evin var Allah bir ömür ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. ama salonun gördüğüm kadarıyla mavi ağırlıklı.. örtülerinse bordo biraz uyumsuz gibi krem veya açık mavi tonları daha tatlı olabilir.. güle güle otur yerimseniben

canım güzel bi evin var Allah bir ömür ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. ama salonun gördüğüm kadarıyla mavi ağırlıklı.. örtülerinse bordo biraz uyumsuz gibi krem veya açık mavi tonları daha tatlı olabilir.. güle güle otur yerimseniben

Evt canım haklısınız, krem rengi örtülerimi kaldırmıştım,
renklerde biraz zıtlık olsun istedimhihoyyytbaya zıt oldu:jeyyar:
Tşkler birtanema.s.

evın cok sade hoş canlı renkler faaln gguzel bı kac önerım olcak
yatak odasındakı aynanın onundakı duzenlemeyı pek beğenmedım orda bısey var hıc oraya yakışmamış ınş anlarsın ne kastettığımı
kucuk odan cok sade herhalde cocuk olunca bebe odası olcak dıe fasla esya yok ama keske bır kıtaplık olsaydı RABBIM ağız tadıyla oturmanı nasıp etsın

evın cok sade hoş canlı renkler faaln gguzel bı kac önerım olcak
yatak odasındakı aynanın onundakı duzenlemeyı pek beğenmedım orda bısey var hıc oraya yakışmamış ınş anlarsın ne kastettığımı
kucuk odan cok sade herhalde cocuk olunca bebe odası olcak dıe fasla esya yok ama keske bır kıtaplık olsaydı RABBIM ağız tadıyla oturmanı nasıp etsın

canım çok tşk ederim:) kitaplığım var ama oturma odasına aldım..Bilgisayarım oturma odasında:) odada sadece gardrobum var bide sandığım, dediğin gibi orası boş, soyunma odası niyetine:)Amin canım cümlemize inş.

Güle güle otur canım.
Maşallah tertemiz düzenli.
Ayrıca o manzara herşeye değer ya :asigim:

güle güle otur çok beğendim ya. evin biraz renkli olması enerji veriyor insana bakarken bile ya.ama o yatak odasındaki lambaderi salona koysan daha güzel olur gibime geliyo.

güle güle otur çok beğendim ya. evin biraz renkli olması enerji veriyor insana bakarken bile ya.ama o yatak odasındaki lambaderi salona koysan daha güzel olur gibime geliyo.

canım çok tşk ederim... lambeder salondaydı tatlım,
gece lambam yok yatak odamda şimdilik onu kullanıyorum a.s.

X