Burasi da benim evim

Evin çok güzel canım benim,Rabbim huzuru,sağlığı,mutluluğuğu yuvanızdan eksik etmesin inşallah :Saruboceq:Yer döşemeleri çok hoş,çok değişik evi baya açmış yerdeki döşemeler canım benim Şeniz

Evin çok güzel canım benim,Rabbim huzuru,sağlığı,mutluluğuğu yuvanızdan eksik etmesin inşallah :Saruboceq:Yer döşemeleri çok hoş,çok değişik evi baya açmış yerdeki döşemeler canım benim Şeniz

canım benim çok tşkler, yerdeki döşemeler pvs canım eve taşındığımızda vardı yani,
Rabbim cümlemizin evinden huzuru, mutluluğu eksik etmesin inş.:1hug:a.s.

Çook begendim ya cok guzel gercekten.. Renkler, esyalar cok hos.
Gule gule oturun canim.. Allah mutlulugunuzu daim etsin..a.s.

yatak odanın modeli benimkisiyle aynı sadece benimkisi daha açık bi renk,gelinlikli olan sensin herhalde ayrıca çokta güzelsin biliyomusun.güzel yüzün gibi her daim güzel bi yaşam geçirmen dileğiyle deniz yıldızı...

canım sadece salon ve yatak odan obur resımler sılınmıs.huzurla mutlulukla otur tatlım.gulen yuzun solmasın hıc.Allah nazarlardan saklasın sızı......

yatak odanın modeli benimkisiyle aynı sadece benimkisi daha açık bi renk,gelinlikli olan sensin herhalde ayrıca çokta güzelsin biliyomusun.güzel yüzün gibi her daim güzel bi yaşam geçirmen dileğiyle deniz yıldızı...

canım çok tşk ederim eminim sende çok güzelsindir, güzel bakanlar her zaman güzel
görürler diye düşünürüm hep:1hug:a.s.

evin cok güzel civil civil

oturma odandaki lila perde ve aksesuarlar cok hos... seviyorum bu rengi sırnaşık şey

güle güle otur canim

canim benim cok guzel evin.tam benim zevkime gore dosenmis.gule gule otur

Güle güle oturun canim...

Oturma odanda renk uyumuna bayildim, gercekten cok sker olmus, evin genel anlamda cok civil civil, renkleri kullanirken hic korkmamisin ve bence cok güzel olmus...
Benim hosuma gitmeyen tek nokta salonunda mavi, bej takimlarin var ama süslerini kirmizi koymusun...
Uyumsuz olmus bence...

Mutlulugunuz daim olsun...

X