Burasi da benim evim

:nazar: :nazar: mutlu mesut yasayın yuvanızda canım.. bende oturma odasını beyendım bizde boyle birsey arıyorduk nerden ve kaca aldın ? birde kullanıslı mı ? halınlada çok uyumlu olmus :) a.s.

:nazar: :nazar: mutlu mesut yasayın yuvanızda canım.. bende oturma odasını beyendım bizde boyle birsey arıyorduk nerden ve kaca aldın ? birde kullanıslı mı ? halınlada çok uyumlu olmus :) a.s.

canım, benim bütün mobilyalarım konfor koltuklarıda konfordan aldım
ama tavsiyem alma canım bu tarz, nedenine gelince 2 yıllık evliyim her ikiside 2 defa servise gitti çünkü yan taraflarından destek olmadığı için kırılıyo bir defa daha kırılsın icabına bakıcam zaten 2 yıl önce ikisini 500 ytl ye aldım, güzel sözlerin için tekrar tşkler canıma.s.

canm cok hos evin avr güle güle otur papatyali halinin aynisi benmkide yatak odasinda 3lü almistim atkim yani cok hos yapmissin canm...

yatak örtün sade ve çok hoş.salondaki maviş koltuklarında çok şirin güle güle otur evinde....

Evinden çok senin narinliğin ve çıtırlığın dikkatimi çekti salondaki düğün resminizden.....Mutlu mesut oturun evinizde inşallah...

canım evin çok güzel çok samimi geldi bana allah ağız tadıyla mutlulukla huzurla oturmak nasip etsin salonunu çok beğendim koltukların çok güzelmiş..

canım çok hoş bir evin var.rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.a.s.

X