• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da benim aşk yuvam...:)

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
96
35
Bursa
Kızlar ben daha önce evimin resimlerini eklemiştim ama evimde bazı küçük değişikler yaptım salonumda ve oturma odamda ondan tekrar sizlerle paylaşmak istedim.:1hug:hihoyyythihoyyyt

Eklentiler

• $Görüntü301.webp
    $Görüntü301.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 357
  • $Görüntü290.webp
    $Görüntü290.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 347
Son düzenleme:
Kızlar ben daha önce evimin resimlerini eklemiştim ama evimde bazı küçük değişikler yaptım salonumda ve oturma odamda ondan tekrar sizlerle paylaşmak istedim.:1hug:hihoyyythihoyyyt[/QUOT

Eklentiler

• $Görüntü297.webp
    $Görüntü297.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 423
  • $Görüntü298.webp
    $Görüntü298.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 320
  • $Görüntü299.webp
    $Görüntü299.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 326
  • $Görüntü300.webp
    $Görüntü300.webp
    32 KB · Görüntüleme: 364
Son düzenleme:
aşk yuvam

Eklentiler

• $Görüntü291.webp
    $Görüntü291.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 352
  • $Görüntü292.webp
    $Görüntü292.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 394
  • $Görüntü294.webp
    $Görüntü294.webp
    37 KB · Görüntüleme: 375
  • $Görüntü295.webp
    $Görüntü295.webp
    35 KB · Görüntüleme: 406
  • $Görüntü296.webp
    $Görüntü296.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 315
saolun kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim daha güzellerini size nasip eder inşl.

canım herşey harika tebrik ederim senikaydirigubbakcemile5..eşya secimi,renk uyumları hepsi mükemmel valla...hele turuncu koltuk takımına bittim.ben o takımı çok seviyorum biliyor musun.evlenirken ondan alacaktım son anda vazgeçtik başka takım görüp.ama aklım haala onda.ilerde alacagım inşallah...sadece bir önerim olacak vitrinin konsolunun en tepesindeki eşyaları çekmeni tavsiye ederim canım.sakın yanlış anlama.bütün evine bayıldım ama tek gözümü tırmalayan o oldu...tekrardan tebrik ederim.yuvanızda bir ömür boyu mutlu mesut yaşayın inşallah.:1hug:

oturma odandki koltuklar çok rahattır eminim iyi günlerde otur cnm a.s.

kızlar hepinize teşekkür ederim daha güzellerini rabbim size versin.
DERıNSU cnm o vitrinimin üzerindeki albümlerim eşimle benim albümüm düğün albümüm bizim için özel olduğundan koydum oraya. ama şimdi gidip tekrar bakıcam dikkate alıcam tabikide önerini. teşekkür ederim cnm

Güle güle oturun canım Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah ..
Ömür ßoyu mutluluklar:nazar::nazar:

Evin maşallah çok güzel canım. Yalnız bence de konsolun üstünde çok fazla resim var onları azaltabilirsin. Mesela birbirine uygun çerçeveyle iki tane resim yeter bence oraya. Biz de ilk evlendiğimizde albümü konsolun üstüne koymuştuk sonra annem o oraya hiç olmamış indirin dedi biz de çekmeceye koyduk:))))))))))

evin çok hoş canım oturma odan çok sıcak görünüyorr:):)
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn..

Back
X