• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da aşk yuvam

teşekkür ederim kısslar
daha yatak odamı çemedim en kısa zamanda halledicem

Son düzenleme:
Canım çok güzel evin derli toplu düzenli iyi günlerde oturman dileğiyleyerimseniben

hah şimdi daha detaylı görebildim oğlunun odasını.
çok güzel olmuş bayıldımmmm:nazar:
minik kaptan huzurla yaşasın güvertesindeyerimseniben

mutfağın da çok güzelmiş bu arada

ayrıca fikirlerimi beğenmene çok sevindim, bu tarz yeşille lila ve mor çok güzel uyar canım, çok modern koltukların modern aksesuarlarla süslersen çok güzel olur.
dediğim gibi abajurlar, vazolar ve şirin çiçek tabloları olabilir, morlu yeşilli, pembeli..a.s.

canım kızmazsan nacizane bir fikrim var...
ilk önce salondaki perdelerinde bir değişiklik yapsan salon daha ferah olur gibi geldi bana,nasılmı üst fonları mesela kullanmasan bence çook daha güzel olur yandakilerle....
vede konsol ve sehpa üstündeki sisleri azaltsan sanki mobilyaların daha ön plana çıkıcak gibi geldi yine bana..ama bu sadece bir fikir sakın yanlış anlama canım...

güle güle otur canim...
özellikle oglusunun odasini ve salonunu cok begendim.....

herşey çok güzel canım,hele oğluşunun odası daha bi güzel.allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Canım mutlu gunler yaşayın evinizde bişey sorcam benim de tavanların dikkatimi çekti lambiriyi yalıtım maksatlımı yaptırdınız

güle güle otu canım çok güzelmiş evin
özloşa ben de katılıyorum, o farbalar ağır bir hava veriyor bence de
bi türlü sevemedim onları ben

güle güle otu canım çok güzelmiş evin
özloşa ben de katılıyorum, o farbalar ağır bir hava veriyor bence de
bi türlü sevemedim onları ben

farbelalar yandakilerle birleşik perdeciye ayrı dik demiştim ama adam birleştirmiş ondan çıkaramıyorum.

Canım mutlu gunler yaşayın evinizde bişey sorcam benim de tavanların dikkatimi çekti lambiriyi yalıtım maksatlımı yaptırdınız

evet yalıtım amaçlı lambirinin üstündede strafor var zaten evin dört bir tarafı straforlu içerdeki hava dışarı çıkmıyo çok rahat o bakımdan

evin çok güzel sağlıkla huzurla oturun a.s.

Back
X