• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da aşk yuvam

çok güzel bir ev salonun tavanı ahşap çok sıcak bir hava vermiş
oğluşunun odası çok zevkli
canım bencede salonun perdelerindeki fonlar üst kısmı olmasa daha iyi olurmuki bir düşün derim
mutlulıklar

evet fonlar olmasa iyi olabilir ama daha önce de dediğim gibi fonlar birleşikler

bende beğendim.......huzurla , sağlıkla oturun arkadaşım............

yakında yatak odamın resimlerinide koyucam misafirlerden dolayı bır turlu fırsat bulamadım

güle güle otur arkadasım evınde... sağlıkla ve huzurla... ;) hersey cok güzelll...

mutfagın,oturma odan ozellıklede oglunun odası cok guzel gule gule kullanın.salonda guzel ama sanırım perdelerden bana cok klasık gorundu.bırde banyonu pek sevmedım cok koyu rengı.ama oglusunun odası super.ıyı gunlerde oturun ınsallah

farbelalar yandakilerle birleşik perdeciye ayrı dik demiştim ama adam birleştirmiş ondan çıkaramıyorum.

evin zevkli döşenmiş ama farbelalar fonlardan ayrılabilir. özloş gerçekten haklı biraz kalabalık gibi göstermiş.

cheryyblossomum oturma odası için önderdikleri çok güzel olur. ayrıca yeşile turuncuda çok yakışıyor. nacizane fikirlerin.

evin çok güzel canım
en çokta oğlunun odasını begendim
süper bir oda olmuş.
güle güle otur.

teşekkür ederim kızlar. farbelelar dikili oondan sökemiyorum perdeciye ayrı ayrı dik demiştim ama hepsini malesef birleşik dikmiş

canım evin gerçekten çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın:Saruboceq::nazar:

canım agız tadıyla huzurla saglıkla oturun aşk yuvanızda cok hos evın

Back
X