• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buras stanbul!!....

gençleri olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum.. kıyafetlerde güzel gerçektende tam gençlere göre ..

ama bunun ıstanbul'la ilişkisini anlayamadım..neden o kıyafetleri giymek için ıstanbulu mazeret göstermişlerki ne alaka.. burdan ıstanbulda herşeyi yapmak serbest sonucunumu çıkarmalıyız yoksa ülkede istanbul dışındaki şehirlerde bu kıyafetleri giymek için mazeretin yok anlamınımı çıkarmalıyız.. istanbul yada başka bi yer kişi istiyosa çok takı takar istiyosa bol giyer..

bana da itici geldi reklam...en azından söyledikleri cümleler tarzı daha farklı olabilirdi...
gençleri o kadar etkileyen kötü şey varki birçok program,dizi...bu reklamın onların yanında masum kaldığını düşünüyorum...
ama daha güzel bir reklam daha çok yakışırdı bu markaya....

bende istanbul kısmına takıldım..kalabalık her kültürden insan olduğu içinmi kullanıldı istanbul adı meraktayım..yoksa diğer şehirlerde insanlar da farklı tarz giyinebiliyor saçma bence..

benim anlamadığımda ve bir reklamcı olarak anlamadığım istanbul ile jean in ne alakası var başka yerde giyilmiyormu bu boyfriend bilmem ne bilmem ne jeanleri
yani iyice istanbulu karaladılar afedersiniz bo...nu çıkardılar.
sonra insanlar suç işleyecek eee burası istanbul diyecek ayrıca desemki markanın adı istanbul değil mavi jeans bari şöyle deyin eee burası mavi jeans daha mantıklı olmazmı?

benim anlamadığımda ve bir reklamcı olarak anlamadığım istanbul ile jean in ne alakası var başka yerde giyilmiyormu bu boyfriend bilmem ne bilmem ne jeanleri
yani iyice istanbulu karaladılar afedersiniz bo...nu çıkardılar.
sonra insanlar suç işleyecek eee burası istanbul diyecek ayrıca desemki markanın adı istanbul değil mavi jeans bari şöyle deyin eee burası mavi jeans daha mantıklı olmazmı?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

görünüşe göre herkes reklama gıcık, buda reklamın iyiis kötüsü olmaz mantığla yapılmış bi reklam herhalde, bakın konuşuyoruz, bu reklam olmasa kimin aklına gelirdi ki mavi ile alakalı konuşmak

Back