Buras stanbul!!....

BitterCikolatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
1.551
15
158
eminim hepiniz bu reklamı izlemişsinizdir
benim hiç hoşuma gitmedi :1no2:gençleri tuhaf giyim tarzına özendiriyorlar
kendi kültürümüze yozlaştırıyorlar:mymeka:
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ewet ilginç bi reklam..

ekranda gördüklerimizle şekillenen bi millet olarak haklısınız özendirici olabilir..

ama biyandanda insanın kendinde biter bişeler diorum..

benim daha çok takıldığım bu istanbulda ne war?:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
istanbul türkiyenn kültür merkezi ordan başlarsak daha etkili olur diyorlar sanırm

ozaman bu reklamın dewamını bekliorum, burası ankara burası antalya..kaydirigubbakcemile3

ilginç bi reklam, tabi hoşuma gidiomuu? hayır, beğenmiorum...

daha herşeyin başında olupta gayet normal takılan bi genç "nan burası istanbulmuş ben nie böle sıradan takılıorum, bişeler yapmam lazım" die düşünür heraldekaydirigubbakcemile3

ayrıca boyfriend jeanlerde satış rekoru olduğunu düşünüorumsengözlerimebaksanab

Reklamda sakıncalı,tehlikeli bir durum göremedim ben.Sokakta binlerce genç var o tarzda giyinen.Kimseyi giydikleri ile yargılayamıyız.Kültürel bir yozlaşma söz konusu olamaz.Bizim kültürümüze uygun kıyafetler nelermiş?Merak ettim şimdi ...CADIARZU
Ayrıca boyfriends jean'leri de çok beğeniyorum.Bir rahat ,bir rahat... :sinifsinif:

böyle düşünsün yoldan çıksın bu gençler diye yapılıo zaten işte gençlerde bu oyunlara gelio
yavrum bu g..tündeki ne boyfrent jeans
bak bak yiydigi yetmiomuş gibi türkcesinide söylemio

böyle düşünsün yoldan çıksın bu gençler diye yapılıo zaten işte gençlerde bu oyunlara gelio

Tatlım şimdi biz buna takılacak olusak sen de daha Türkçe yazamıyorsun

Bizim dilimizde gelio-yetmiomuş-söylemio gibi kelimeler yok

Ayrıca gençlerde-türkçesinide yazarken -de ayrı yazılır

Son olarak türkçe küçük harfle başlamaz

Şimdi sen böyle yazarken yozlaşma olmuyor da giydikleriyle mi yozlaşma oluyor

Bence pek bir alakası yok.

ben sakıncalı bulmuorumda hoşuma gitmedi reklam.. bi mawi bide nike reklamları enteresan oluo..

diğer kısımlar işin esprisi, dediğim gibi kişinin kendisinde biter herşey...
bende rahat buluorum o jeanları, alırken bol jean die almıştım, adını bilmiodum reklam sayesinde öğrendim zemuszemus

yok ya okadarda yoldan çıkmalık bi durum yok abisiscim..

tamam illaki olumsuz etkilenenler olmuştur, bazen alakasız reklamlarada alaksız anlamlar yükleyebilioruz.. insanoğlunun zekasının yaratıcılığının sınırı yok..

zaten bi reklamla yoldan çıkacak kadar zayıf karakterli gençlere reklam wız gelir

Ben nedense reklamı henüz izleyemedim , ne zaman mutfakta içeride vs.olsam içerden sesi geliyor, kendisini görmek kısmet olmadı :))

Ama reklamın sesi bende şu duyguyu uyandırdı. Birileri gençleri eleştiriyor, onlar da burası istanbul, burada herşey mübah der gibi birşeye getiriyor. Benm korkum, bu sloganın yapılan her pis işin başına getirlmesi. Birisi ötekine kazık atacak, yalan söylecek, parasını çalacak, meşrulaştırması da : eee burası istanbul !

çok güzel de bir reklam kıyafetlerde de çok uç bir şey göremedim ben kimse orda görüp de yok ben niye takmıyorum ben de deli gibi takı takayım dicek değil herkesin belli bir yargısı var tarzı olan zaten takıyor

şarkılarda da hep istanbul diyolar zaten...acaba daha çok tutsun diye mi reklamlar vs CADIARZU
istanbul taşı topragı altın ya hani -tatlicadiarzu- gereksz bi reklam bence...
ama giyim tarzlarına bişe diyemiycem öle giyinen var sonuçta istnbulda da bşka şehrde de...
mavi daha güzel bi reklam çekebilirmiş zemuszemus

Bende reklamı beğenmiyorum..
Şimdiki gençliğin pantolonları bi taraflarından düşüyor:1closedeyes:
Neyse konu o değil.
Reklamda burası istanbul her şeyi yapmak serbest gibi bir anlam sezdiğim için hoşlanmadım...

banada çok itici geldi reklam hiç beğenmedim
"eee annecim burası istanbul" nedemek bu ?
çok saçma olmuş

kızım dışarı çıkma kafa kesıolarr .. anne burası istanbul .. kafamçokkarıştı
saçma sapan laflar ne alakası var yanii..

itici ve rahatsız edici bir reklam..
özellikle yeni yetişen gençleri olumsuz yönde etkileyeceği kanısındayım..
ne demek ''Burası ıstanbul ''..
iyi orası istanbulsa herşey serbest , bunumu demek istiyorlar..
bir ebeveyn olarak beni gerçekden çok rahatsız ediyor.. umarım kaldırılır..

reklamda gençler ve çocuklar için sakıncalı hiçbişey yok bence, ama gıcık mı çoook gıııcccııık:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…