Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım falcılıkta inan süper para varr.. bizde vicdanlaa baklavacılık yapacagızzz kaydirigubbakcemile3
Ayyy fal dedinizde şöyle güzel bakan biri olsa baktıracagımmm. amaa herkes sallama bakıyorr...kızlar siz biliyomusun kahve falı felann???
valla canım aslında hiiç anlamam tasvipte etmem ama o kadar bunaldımki geçende baktırdım temmuzda işe gircen dedi delikafaduldenbakalım allah biliryaaa bekliyosssşakkıdı
canım falcılıkta inan süper para varr.. bizde vicdanlaa baklavacılık yapacagızzz kaydirigubbakcemile3
Fala inanma falsızda kalmaaaaa:lepi: hadi bakalımmm temmuza ne kaldı şurdaa :dance:
Varyaaaa akıl almaktan ögüt dinlemekten nefret ediyorummm.. 24 yaşında iyi kötü egitim almış neyin ne oldugunu onlardan daha iyi biliyorum.. en azından bu işin içindeyimm..böyle boş boş konuşurlar yaaa deli ediyorlar...gidip bi kaç sözlerine karşılık verip bozmak istiyorum ama misafir diye susuyorumm..klava:
haklısın kamelyacım valla bende akıl almaktan bıktım yok ben senin yerinde olsaydım şöyle yapardım böyle yapardım allahım sabır yaa herkez baksın kendi işine dimi ama:mymeka:
ağızları torba değil ki büzesin anacım konuşuyoorlar durmadan allah çene vermiş sırfklava:
evet yaa milletin derdii yok ancak akıl veriyo... hadi gidin bana iş ayarlayın desemmm öylece baka kalırlarr..:mymeka:
slm kızlar halk bank müfettiş yardımcılıgı sınavı açılmış geniş bilgiler ögrendiğimde yazarım yada bilen varsa bilgilendirsin ben şimdi araştırmaya gidiyorum nettennn
evet yaa milletin derdii yok ancak akıl veriyo... hadi gidin bana iş ayarlayın desemmm öylece baka kalırlarr..:mymeka:
selam kızlar boncuk hafiye gibisin maşallah