Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

boncukkkkkkk bu dua topigini bulursan banada söyleee....bir ara bende görmüş gibiydim ama şimdi yerini bilmiyorumm...

tamam canım bulursam sölerim yada sen bulursan kim önce bulursa haberdar edelim birbirimizi bu arada müfettiş yardımcılıgıyla ilgili bi duyuru yazdım haberin varmıı
geçmiş sayfalarda kaldı sanırım

tamam canım bulursam sölerim yada sen bulursan kim önce bulursa haberdar edelim birbirimizi bu arada müfettiş yardımcılıgıyla ilgili bi duyuru yazdım haberin varmıı
geçmiş sayfalarda kaldı sanırım

Evet canım gördümm cok tşklerr...bu arada İŞ BANKASI cagrı merkezi yetkilisi içinn sınav acmışş bilginiz olsunn.. iş bankası sitesine girip başvuru yapınn...Bende akşam gördümm ..

iyigceler kızlar hepicinize tatlı uykular rüyada işe girdinizi görün inş.. ne yapalım rüyalarla teselli olalım bariikaydirigubbakcemile3

bende pek iyi sayılmam dertleşirik iştesenağlama

ahhh ahhh bacım ya bilindik şeyler işte kendimi bomboş hissediyorum hayatımda hiç bi değişiklik olmuyo evde olmak canımı çok acıtıyo sıkıyo böle ölüp gidecekmişim gibi geliyo gençlik gidiyo hiç bişe yapmıyorum bu canımı çok sıkıyo nolcak böle yaaaa
senağlama

senin neyin var bacım :nazar:

beni anlatmıssın zati bu cümlelerle birkaç yerle görüştüm işte bugün oralardan haber bekliycem bu arada istanbulda dar gelir oldu memlekete gitcem 1 haftalığana kısmtse

beni anlatmıssın zati bu cümlelerle birkaç yerle görüştüm işte bugün oralardan haber bekliycem bu arada istanbulda dar gelir oldu memlekete gitcem 1 haftalığana kısmtse

canım ya 2 yıl oldu mezun olalı iki yıl önceki halim gelio aklıma ooo neler olur neler diyodum hiç bişe olmadı ya aynı haldeyim hatta daha kötüyüm gitgide köreliyorumm
memleket neresi canım iyi olur inş. beklediğin yerlerdende ozamana haber gelir dönüşün muhteşem olur yani
:eek:

kastamonuluyum canım ben size yakınım aslında benimde aklıma geldi ilk mezuniyet zamanımda ne hayallerim vardı

neresine ben araçlıyım :ecrin_bebek:kız herkes gidiyor biz başı kel kaldık valla alanımız yokkaydirigubbakcemile3

neresine ben araçlıyım :ecrin_bebek:kız herkes gidiyor biz başı kel kaldık valla alanımız yokkaydirigubbakcemile3

aman hiç sorma ben temelli evde kaldım daa kaydirigubbakcemile3
merkez sanırım arkadaşımınki
bizim çok samimi komşumuz var yan komşu onların gelinde kastamonulu bi şirin bi şirin anlatamam kastomonuya gelmiştim güzel biyer

ha bide sizin orda böle atlet gibi bişeyin kenarlarını filan dantelliyolarmı bi bilgin varmı arkadaşıma bi çok şeyler getirmişler utandım valla kız tarafı olarak dio iki ay önce nişanı olmuştuda çeyiz çok yapıo sanırım o tarfta bizim gibii

bilmiyorum ki istanbul da doğdum büyüdüm pek aadetlerini bilmiyorum ne yazıkki ama güzeldir memleketimalkisalkisalkis

X