- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
cevizli ev baklavası boncuğum severmisin
slm kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun rabbim hepimize bu cumanın yüzü suyu hürmetine hayırlı bol kazançlı iş kapıları açsın amiiiiiiiiiiiiiiin........
iyisiniz umarım hepiniz kaçmışsınız yok kimseler ortalıkta....
kamelyacım dün bi konu açtın kasıp kavurdu canım ortalığıkaydirigubbakcemile3
slm kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun rabbim hepimize bu cumanın yüzü suyu hürmetine hayırlı bol kazançlı iş kapıları açsın amiiiiiiiiiiiiiiin........
iyisiniz umarım hepiniz kaçmışsınız yok kimseler ortalıkta....
kamelyacım dün bi konu açtın kasıp kavurdu canım ortalığıkaydirigubbakcemile3
aminnnnnn.canımmm ....
bugun yine acayip yoruldum arkadaşım evlenio onunla uğraşıyorum gelinlikti provaydı şuydu buydu valla çok yoruluyorum ya bi günde kendi gelinliğim için uğraşırmıyım acaba fisfisfis
aminnnnnn.canımmm ....
bugun yine acayip yoruldum arkadaşım evlenio onunla uğraşıyorum gelinlikti provaydı şuydu buydu valla çok yoruluyorum ya bi günde kendi gelinliğim için uğraşırmıyım acaba fisfisfis
nasıl gelinliği anlatırmısın:dance:
o günlerde gelir canım sıkma canını şimdi zamnın keyfini çıkar takma kafana
ayy nasıl anlatıyım valla böle fırfırlı gibi altı yeni modaya bu aralar görmüşsündür öle üstü straptez filan amaannn gelinlik işte ama arkadaşımın gögüsler maşalahı var iç çamaşır bulunmuyo yani küçük filan diye dert eden varsa hiç etmesin büyük daha bi sorun söleyim yaniii gelinlikte
tabi hayırlısı olur inş önce bi işim olsun bakalımmm
çarşyada hiç gitmek istemiyorum bissürü bişiler görüyorum hepsini almak istiyorummm poffffff
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aynen aman hepsi de pek pahalı be anacımklava:
offf kızlar canım çok sıkılıyo yaa çalışmıyoruz bari eğleneip gezebilsek yok herkez çalışırken yalnız yalnız oda olmuyo ee zaten parada yok hayy ben tüküreyim böylee töbe töbe cuma cuma ağzım bozuldukötükedihüso
noldii yoksaaaaa büyükmüü kaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sıkmayın canınızı hemn hadi ama gün doğmadan neler doğar:teselli:
mini boy desemsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey