Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

haaa vicdancım canım bu arada sordum rüya vadisinin fiyatı 3.000 liraymış ama hafta içi bi gün!!
birazda onun payı var ucuz olmasında bide kaç kişilik kapasiteyi bilmiyomuş arkadaşım en az 300 kişidir filan dedii.....

süper bey çok teşekkürler canımcım kesin düğün orda olcek ben karar verdim:sm_cool:

iyi akşamlar kızlar nabersiniz....bugün çok bunaldım arkadaşıma gittim iki kıvırttık kurtlarımız döktük stres attık:teytey: iyi geldi valla düşün düşün nereye kadar dimee-tatlicadiarzu-

ya kızlar misafir var gitmiolar bi türlü şimdi arada kaçtım geldimm ama geri gidiom annem çagırıyoo offfff aşkı memnuyuda seyredemedimmm delikafadulden

kız boncuk bu saate misafir mi kalır benim uykum geldi yafff belki yatılıdırlar bacuum kaydirigubbakcemile3

görücüler mi geldi kız yoksa:jeyyar:

yok kız nerde görücü filan değil dedem vefat etti demiştim ya 3 ayı geçti çok eski komşularr yeni duymuşlar başsaglıgına geldiler oturdular kaldılar işte eski günlerden filan anlatıp duygulandılar annemle
ben bile hatırlamıyorum o günleri düşün bayagı bi eskiler yani
i kaydirigubbakcemile3

Günaydınn kızlarrrr a.s. nasılsınız bakalımm?? Bugün kursum yokkk evdeyimm..bol bol sohbet ederizz..

günaydın bacılar benim bugün çok işim var bahar temizliğine kaldığım yerden devamm

X