Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

İnşallahhh canım benimmm....:Saruboceq: Bu arada senin başvuruların ne alemdee..yaa ciddiyim artık sıkıldım benn..biri arasada gel sana iş buldum burda calış dese..ama yokk.. hep ben cabalıyorumm off yaa...

mayıs sonunu bekliyorum açıkcası bu aydanda pek umutlu değilim:eek:klava:

haklısın valla bugünde cv yolladığım biryerden vevap olarak lütfecvnizi kendiniz yazınız demiş başka kaynaklardan yararlanmayınız bu nedemek anlamadım:1shok:

canım cv yi sen word formatında yazıp göndermedinmi.. yani örmek veriyorum hazır cvmi kullandınn ..hani kariyer net felan ordaki cv yi kopyalayıp mı gönderdinn.. ??

yok anacım kendi hazırladığım bir cv bence kullanışlıda

Anladım canım o zaman adamlarda var sorunn boşver....Vallahi artık böyle basit şeylere takılmıyorum baktım sorunmu cıkardılar başvurumu geri alıyorumm..ciddiyim artık iş bulacagım diye panik atakta olmak istemiyorumm..kusura bakmasınlar iş verecekler diye ellerinde oyuncakk olmaya niyetim yokk...kötükedihüso

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Aldığımız başvuruların ön elemelerinde aşağıdakilere uygunluğunu mutlaka kontrol ediyoruz.

- CV’nin fotoğraflı olması,

- Adayın kendisi tarafından hazırlanmış olması (insan kaynakları sitelerinin yardımıyla hazırlanmamış veya Google’dan elde edilebilen hazır formatların birinden kopya edilmemiş),

- Word formatında hazırlanmış olması

Pozisyonla halen ilgileniyorsanız; başvurunuzu istenilen formatlara uygunluğunu kontrol edip tekrar göndermenizi rica ederim.
aynen böyle demiş:kızgın:

benımde benzer bi olay geçti başımdan.. ilk iş aradıqım zamnlar netten bulduqum ilanı cvmi gönderdim bide öyle güvenmediklerime resimli cv göndermiorum..
nese cv gönderdiqim yerden cv geldi yazan genel müdürmüş işte okuduq okulu yasını hobilerini falan yazmıs altına da cv yeterli değil daha ayrıntılı ve resimli cv yollayın demiş.. neyse cv biraz daha ayrıntılı yaptım gene yanı cvp geldi daha ayrıntılı ve resimli cv die bida ayrıntılı yolladın ve gene aynı cvp 3 kere aynı cvp geldi.. tabı ben kızdım en son sizin işiinz mankenlik ajansımı sürekli benden resim istiosunuz kusura bakmayın işiniz bana uyugun deilmiş gib fevri bi mail attın bida cvp gelmedikaydirigubbakcemile3

ben resimli ve tc li cvlerimi göndermiorum en azından netten olan ilanlarda..
ne yapcakları belli olmaz resmimi alıp başka yerlere koysalar şimdi pohotshop hersey yapılıo güvenmem ben

bir resim furyasıdır gidiyo anlamadım ki

Kızlar biliyormusunuz normalde cvlere resim konması dogru degill.. Avrupa ülkelerinde bu böyle degil daha dogrusu firmalar yada şirketler bunu talep edemez..ayrımcılıga giriyormuşşş.. hocamız bahsetmişti.. ama ülkemizde böyle yasal bir şey olmadıgı için isteyebiliyorlar...

hoşbulduk çok yorgunum bugun sabahtan beri çarşıda geziyoruz arkadaşım evlencek temmuza onun için geelinlikti içine ne giyecegiydi filandı falandı bu evlilik işi çok zor bizler vazgeçelim bari böle iyi kaydirigubbakcemile3

Kızlar biliyormusunuz normalde cvlere resim konması dogru degill.. Avrupa ülkelerinde bu böyle degil daha dogrusu firmalar yada şirketler bunu talep edemez..ayrımcılıga giriyormuşşş.. hocamız bahsetmişti.. ama ülkemizde böyle yasal bir şey olmadıgı için isteyebiliyorlar...

ben bugune kadar hiç resimli cv yollamadım belkide ondan bana geri dönmüyolar vay adilerrrr
Çok üzgünüm çoook

haaa vicdancım canım bu arada sordum rüya vadisinin fiyatı 3.000 liraymış ama hafta içi bi gün!!
birazda onun payı var ucuz olmasında bide kaç kişilik kapasiteyi bilmiyomuş arkadaşım en az 300 kişidir filan dedii.....

haaa vicdancım canım bu arada sordum rüya vadisinin fiyatı 3.000 liraymış ama hafta içi bi gün!!
birazda onun payı var ucuz olmasında bide kaç kişilik kapasiteyi bilmiyomuş arkadaşım en az 300 kişidir filan dedii.....

Canım allah evlenenlere yardım etsin baksana bir gece için 3000 ..demekki bir evlilik için en az 25000 bin para rahat gider...

Canım allah evlenenlere yardım etsin baksana bir gece için 3000 ..demekki bir evlilik için en az 25000 bin para rahat gider...

ohoo gider tabiki ve bu çok uygun bi fiyat biz abime yapmıştık 3 sene önce bi düğün gecesi 10.500 liraydı yani düşün öteki masraflar hariç masraf yapılıyo iyi bişey istiyosann

X