Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldimmm kızlarrr nasılsınız bakalımmm...???
ya kızlar benım kafam karısk ya:çok üzgünüm:
ya canm benım sözlümün annesi iş ayarlıcaktı bana iki yere söylemişti bi yerden cvp gelmiş o iş bayan iç giyimdi bugun mağzanın sahıbı benı görüşmeye çağırms bugun dün sözlümle kavga ettim sizin bulacaqız işe gitmicem dedim bugun de annesı dedi çağırıo görüşmeye dedi bende istemiorum çalşmıcam dedimm acaba gitsemiydim ki :çok üzgünüm:
hoşgeldinnnnnnnnn hele şükür kurs nasıldı
Canım ilk başta üzülmee.. ama keşke gitseydim bir anlık sinirle neden elindeki fırsatı teptinki...bak benden sana tavsiye asla işle ilişkini bir arada tutma..ikisi farklı olaylarr..egerki şansın varsa bence görüşmeye gitt..belkide severek yapacagın bir iştii..egerki hala istemiyorsan vardır bir hayırr..herşey kısmett...
Hoşbuldukkkk canımm Şeniz ..Kurs iyiydi haftaya cumartesi bitiyorr..Zaten kursun en güzel yönüü egitimden cok yeni arkadaşlar edindim..en azından kafamı biraz boşalttım..iyiki kursa başlamışımm..
ya canm benım sözlümün annesi iş ayarlıcaktı bana iki yere söylemişti bi yerden cvp gelmiş o iş bayan iç giyimdi bugun mağzanın sahıbı benı görüşmeye çağırms bugun dün sözlümle kavga ettim sizin bulacaqız işe gitmicem dedim bugun de annesı dedi çağırıo görüşmeye dedi bende istemiorum çalşmıcam dedimm acaba gitsemiydim ki :çok üzgünüm:
canım bi yandan da şunun için gitmedim ben mağazacılığı biliorum çok yorucu oluo.. hoş bu bayan iç giyimdi düzeni vardı iş inada bindi gitmedim.
diqer yandanda bide belediye işi var eskişehirde tıranvaylar var orayı ayarlamaya çalısıolar açıkcası bende onu istiorum birazda ondan gitmedim..
yanı bi iş olsun kalıcı olsun istiorum sürekli inşallah bundan cvp gelir:Saruboceq:
Kızlar bu arada ben iş bakıyordum yaaa .ses soluk cıkmadı ben ondanda ümidimi kestimm.. yaa anlamıyorum bu adamlar madem işe almıyor niye olumsuz dönüş yapmazlarrr...hadi ben başka bir iş buldum diyelimm.. sırf haber bekliyorum diyee kabul etmeyebilirdimm...olmaz böyle şaçmalık yaaaklava:
darısı hepimizin başına gülüm:dance:
Allah gönlüne göre versin canımmm...ama olursa belediye tabiki daha iyi..inşallah en kısa zamanda olumlu haberini alırsınn...:Saruboceq:
canım bi yandan da şunun için gitmedim ben mağazacılığı biliorum çok yorucu oluo.. hoş bu bayan iç giyimdi düzeni vardı iş inada bindi gitmedim.
diqer yandanda bide belediye işi var eskişehirde tıranvaylar var orayı ayarlamaya çalısıolar açıkcası bende onu istiorum birazda ondan gitmedim..
yanı bi iş olsun kalıcı olsun istiorum sürekli inşallah bundan cvp gelir:Saruboceq: