Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar hadi en sevdiğiniz çocuk isimleri söleyin bi kız bide erkek çocugunuz olsa ne koyardınızz
ben erkek olursa:Ahmet,Yasin,Eymen
kız olursa:özge
Allah herkese bebek sahibi olmayı nasip etsinnn
:Saruboceq:

Canım benim düşüncemde şu var.: Erkek olursa ikinci isimini babasının adını koyacagım iki isimli olacak.. yada babasının ismine yakın bir isim bulacagım... Kız olursada isminde su kelimesi geçmesini istiyorumm.. mesala asu..çünkü suyu cok seviyorum..tam olarak kızı düşünmedim..

hoşgeldin canımcım nasıldı günün:kahve:

iyiyim canım benim ne olsun işte monoton bir hayat sürüp gidiyorrr...bu arada bitane konu actım ..gercekten seven erkek ,evlenmeden sevdigine dokunmaz derler, sizce dogrumu? diye.. bir başlık actım millet ucmuş ..istersen bir okuu....

Herkesin fikrine saygı duymak gerek ama nasıl olurda evlilk öncesi cinselligi normal karşılarlar anlamıyorum .heleki bunu bir bayan nasıl savunur aklım almıyorr..Sanırım ben geri kaldım bu konudaa..

herkese her bedene fikre göre değişiyor anacım en iyisi göze batmadan çekimser kalmak bu konuda sonra karışıyormusşuz gibi görünürüz

Canım bencede cekimser kalmak lazım.. ama ben herzaman diyorumm..evlilik öncesi tamam bişeyler paylaşılır sonuçta seviyosunn arada bir elektirik varr. ama bunun bir sınırı olmalı..bazı insanlar bekarken evli hayatı yaşıyorlar resmenn.. ben buna karşıyım.. herşey zamanında güzell ama yinede büyük konuşmak istemiyorumm...bu şekilde yaşayan insanlarada saygı duymaktan başka yapacak bişey görmüyorum..herkes sonuçta tercihini yaşıyorr...

iyi akşamlar kızlar napıyosunuz bakalım biz kocişle fener-bjk maçına bakıyoruzz :içelim:

Canım bencede cekimser kalmak lazım.. ama ben herzaman diyorumm..evlilik öncesi tamam bişeyler paylaşılır sonuçta seviyosunn arada bir elektirik varr. ama bunun bir sınırı olmalı..bazı insanlar bekarken evli hayatı yaşıyorlar resmenn.. ben buna karşıyım.. herşey zamanında güzell ama yinede büyük konuşmak istemiyorumm...bu şekilde yaşayan insanlarada saygı duymaktan başka yapacak bişey görmüyorum..herkes sonuçta tercihini yaşıyorr...

tatlım bende sendenim geri kafa deniyosa böle düşünenlere desinler boşverr herşeyin bi sınırı var ben kaçtım kızlar yaprak dökümü var bugunnn görüşürüzzz... :eek:

X