Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kıbrısta yapıo ablacım..
işte allah işi karısmazsa seneye mayıs dio o ama ben eylül falan istiorum bakalım

ooo süperr şanslısın maşallahhh..:nazar: .ayy ben herşeyi cok zor begenen biriyim dügün günümü düşünmek bile istemiyorumm ..herhalde 6 ay önce gelinlik aramaya başlarımm..kaydirigubbakcemile3

bencede çok şanslısın tatlım
ya ben çok çabuk karar veririm ve bu karara kimseyi karıştırmam gelinlik mesela benim hoşuma gitti diğer herkes bu kötü dese bile alırım onu benim begenmem önemli sen pirpiriklisin biraz heralde kamelyacımm
kaydirigubbakcemile3

valla canım sevgilin haklı bu konuda benim fikrimde böle nişanı aile arasında yapmak hiç gerek yok bence salon filan tutup davetiye bastırmaya ama sen bilirsin tabiki içinde hevesin varsa kalmasın

canım ben salondan felan vazgectimm..o sadece anne baba kardeşler olsun diyorr.. yani dayı amca dahi olmasın evde bir yüzük takar yemege giderriz olur biter diyor.. yaa böyle olurmuu yaa..off kaç yıldır bu anı bekliyorum benn..kötükedihüso

bencede çok şanslısın tatlım
ya ben çok çabuk karar veririm ve bu karara kimseyi karıştırmam gelinlik mesela benim hoşuma gitti diğer herkes bu kötü dese bile alırım onu benim begenmem önemli sen pirpiriklisin biraz heralde kamelyacımm
kaydirigubbakcemile3

evet boncugum ben biraz zor begeniyorumm..bir kot yada bluz dahi alacagım zaman kaç tane magaza dolaşırım bir ben bir allah bilirrr kaydirigubbakcemile3 ilk girdigim magzadan alışveriş yapıp cıkamıyorumm...

ya canım nişan aile arasında olsa bile dayılar teyzeler gelmeli bence sonucta 1. derece akraba gene siz bilirsiniz

canım ben salondan felan vazgectimm..o sadece anne baba kardeşler olsun diyorr.. yani dayı amca dahi olmasın evde bir yüzük takar yemege giderriz olur biter diyor.. yaa böyle olurmuu yaa..off kaç yıldır bu anı bekliyorum benn..kötükedihüso

yok canım okadar degil saçmalamış sevgilin dayı amca teyze çagrılmazmı ya yok yok olmaz öle gizli saklı yapar gibi okadarda degil yani sen ısrar et sevgilin ikna olurr bakalım onun ailesi öle bişeyi kabul edecekmi sen rahat ol eminim onun aileside bikaç akraba çagırmaktan yanadır

ayy kızlar beyaz show başlamış bugun erken başlamışş ben kaçıyorum tatlişler yarın devam eder konuşuruz oke...
tatlı tatlı rüyalar size byyyy
:eek:

yok canım okadar degil saçmalamış sevgilin dayı amca teyze çagrılmazmı ya yok yok olmaz öle gizli saklı yapar gibi okadarda degil yani sen ısrar et sevgilin ikna olurr bakalım onun ailesi öle bişeyi kabul edecekmi sen rahat ol eminim onun aileside bikaç akraba çagırmaktan yanadır

yok zaten kabul etmiyorummm etmemde...ailesi kabul etse benim ailem kabul etmezz..

kıbrısta yapıo ablacım..
işte allah işi karısmazsa seneye mayıs dio o ama ben eylül falan istiorum bakalım

canım hakkında hayırlısı olsunn..geç olsun güç olmasınn. yaşın henüz cok gençç..doya doya sevginizi yaşayınn.. bu arada allah kavuştursun hayırlı teskerelerr..

saolunnn çoooook teşekkür edderim allah herkesin gönlüne göre versinn:1hug:
bende kaçtım yarın görüşürz iyi geceler mutlu yarınlarkaydirigubbakcemile3

nişsnı zaten kız tarafı yapmazmı takma bence gönlüne göre yap bizi de çağır heee:eek:

ben herşeyin dışında klmışım yasenağlamaanca girebildim hep sonradan cevap yazmam ondan kızlar hepinizi çk çk öptüm iyi geceler

iyigeceler bayanlar hepiniz yattınız hee ne güzel tatlı uykular,işsizliğin güzel bir yanını söyleyip kaçıcam bende sevdiğiniz dostlarınızla keyifli bi gün geçirmeniz için bol bol vaktiniz oluyo,bugün ben o günlerden birini yaşadımda sizlerlede paylaşmak istedim.....

iyigeceler bayanlar hepiniz yattınız hee ne güzel tatlı uykular,işsizliğin güzel bir yanını söyleyip kaçıcam bende sevdiğiniz dostlarınızla keyifli bi gün geçirmeniz için bol bol vaktiniz oluyo,bugün ben o günlerden birini yaşadımda sizlerlede paylaşmak istedim.....

evet işsizliğin güzel yanları var ama negatif yönleri daha fazla inş. en kısa sürede hayırlı işler buluruzz...

X