Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo süperr şanslısın maşallahhh.. .ayy ben herşeyi cok zor begenen biriyim dügün günümü düşünmek bile istemiyorumm ..herhalde 6 ay önce gelinlik aramaya başlarımm..kaydirigubbakcemile3
valla canım sevgilin haklı bu konuda benim fikrimde böle nişanı aile arasında yapmak hiç gerek yok bence salon filan tutup davetiye bastırmaya ama sen bilirsin tabiki içinde hevesin varsa kalmasın
kıbrısta yapıo ablacım..
işte allah işi karısmazsa seneye mayıs dio o ama ben eylül falan istiorum bakalım
bencede çok şanslısın tatlım
ya ben çok çabuk karar veririm ve bu karara kimseyi karıştırmam gelinlik mesela benim hoşuma gitti diğer herkes bu kötü dese bile alırım onu benim begenmem önemli sen pirpiriklisin biraz heralde kamelyacımm kaydirigubbakcemile3
canım ben salondan felan vazgectimm..o sadece anne baba kardeşler olsun diyorr.. yani dayı amca dahi olmasın evde bir yüzük takar yemege giderriz olur biter diyor.. yaa böyle olurmuu yaa..off kaç yıldır bu anı bekliyorum benn..kötükedihüso
yok canım okadar degil saçmalamış sevgilin dayı amca teyze çagrılmazmı ya yok yok olmaz öle gizli saklı yapar gibi okadarda degil yani sen ısrar et sevgilin ikna olurr bakalım onun ailesi öle bişeyi kabul edecekmi sen rahat ol eminim onun aileside bikaç akraba çagırmaktan yanadır
kıbrısta yapıo ablacım..
işte allah işi karısmazsa seneye mayıs dio o ama ben eylül falan istiorum bakalım
istememe gerek zaten canım annesi modacı istediğim şekilde gelinliğim olacak o konuda şanlıyım galiba
canım ben salondan felan vazgectimm..o sadece anne baba kardeşler olsun diyorr.. yani dayı amca dahi olmasın evde bir yüzük takar yemege giderriz olur biter diyor.. yaa böyle olurmuu yaa..off kaç yıldır bu anı bekliyorum benn..kötükedihüso
iyigeceler bayanlar hepiniz yattınız hee ne güzel tatlı uykular,işsizliğin güzel bir yanını söyleyip kaçıcam bende sevdiğiniz dostlarınızla keyifli bi gün geçirmeniz için bol bol vaktiniz oluyo,bugün ben o günlerden birini yaşadımda sizlerlede paylaşmak istedim.....
ben herşeyin dışında klmışım yasenağlamaanca girebildim hep sonradan cevap yazmam ondan kızlar hepinizi çk çk öptüm iyi geceler