Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinŞeniz
onu giydiğim gün çooooooook güzel bi gündü:asigim:
ayy evet cook güzel yaaaaa..süper canımmm bayıldımmm...darısı bize ve tüm bekarlarra ..baana ve boncugaaaa kaydirigubbakcemile3
bugün beyaz show var seyrediyomusunuz ben seyrediyorum her hafta bugün üstelik bissürü konuk var yardım yapacaklar program nasıl olacak acaba en çokta okadar adam nasıl sıgacak oraya onu merak ediyorum delikafadulden
boncukk sen nasıl bir yerde evlenmek istersin? yaa ben kırdügünü cok isterimm .
o gelinliği sözlüm giydirdi sırf ben beğendim diye..ayy anlatım baştankaydirigubbakcemile3
ben giyim mağazasında çalısıodum terziye gidip gelirken hep bakıodum bu gelinliğe vitrinden sonra sözlüme dedim su gelinlik çok güzel die o da izinli olduqum gün benı aldı tepeden tırnaqa önce giydirdi sonra bu gelinlikçi den randewu almıs ben beqendım die gittik denedik süperdi ama:asigim:
o gelinliği sözlüm giydirdi sırf ben beğendim diye..ayy anlatım baştankaydirigubbakcemile3
ben giyim mağazasında çalısıodum terziye gidip gelirken hep bakıodum bu gelinliğe vitrinden sonra sözlüme dedim su gelinlik çok güzel die o da izinli olduqum gün benı aldı tepeden tırnaqa önce giydirdi sonra bu gelinlikçi den randewu almıs ben beqendım die gittik denedik süperdi ama:asigim:
ya ben böle doluyolar düğün salonuna tepin tepin hiç sevmiyorum öle düğünleri sakin olacak evet kır düğünü mükemmel ama nasıl olacak o bilmiyorumm :sm_confused:
istememe gerek zaten canım annesi modacı istediğim şekilde gelinliğim olacak o konuda şanlıyım galiba
yaa boncuk bak sana ne dicemm konu acılmışkenn..şimdi benim sevgilim diyokii nişanı aile arasında yapalımm..ama nasıl sadece ikimizin ailesi yani ev halkı ..bende diyorumki yaa nişan 10 kişilik olurmuu? ben cevremide cagırmak istiyorum yokk diyorr.. off yaa deli oluyoruummm...klava:
ablacım o şuan askerde zaten senağlama
hele o bi sağ sağlım gelsin.. allah nasip kısmet ederse seneye.
nasip işi bunlar bakarsınız bozulur işimiz