Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar görüşemiyoruz bu aralar
kamelyacım aynen senin gibiyim psikolojim fena bozuk hala bi iş yok ((
hayırlısı dua etmekten başka çare yok Allah hayırlı kapı açsın inş. bizlere ......
Boncugum ne yapacagız böyle yaaa(( ciddiyim bende ne sabır kaldı ne başka bişee (( Allah bir an önce hayırlı iş kapıları acsın diye cok dua ediyorum ama demekki zamanı günü varrr..Cok stresliyim coookk (((
ahh ahh hiç sorma vala stresten boynumdaki kaslar kazık gibi
başımın bi tarafında bişe var sanki demir gibi agırlık yapıyo öle hissediyorum saglıgımızdan olacaz bu yani başka bişe yok..
inşallah ogün yakındır artık dayanamıyorum ben....
canım stres yapma dicem ama lafta kalacakk .insan ister istemez yapıyorr..yaş 25 oldu evde oturmak insana acayip koyuyorr.. bide ben banka istiyorum artık adamlar bankaya 26-27 yaşından sonra eleman almıyorlar..ya ben bu sene kendim işe attım attım atamadım yandımm(((( üstelik staj haric iş tecrübem yokkk.. ne yapacagım allahım bilmiyorummm(((
kızlar bu işçi bulma kurumunda hem para hem meslke öğretiyorlarmış
müracaat etinizmi mutlakada işe yerleştirmeler oluyormuş
araştırdınızmı?
valla öle yaşımızda ilerleyor gençleşmiyoruzya vakıfbank bu sene 1983 ve sonrası diyor ee ne kalmış bize özel bankalarda 27 filan bu gidişle banka hayal olacak 1 sene içinde bankaya girdik girdik yoksa bide yaşa takılacaz
ben banka filan istemiyorum artık hoş aldıklarımı varda küçük bi iş bulsaydım yeterdi dersaneye yazıldım kpss ye hazırlanacam başka çare yok
ama bikaç kuruş kazanacam bi iş olsaydı ama olmuyor hayırlısı bakalım.....ama iyice eve kapandım ben evden çıkmak istemiyorum telim kapalı kimseyle görüşmek istemiyorum böle olmak istemiyorum ama içimden hiç bişe gelmiyor herşey boşa gidiyor bidaha bu yaşa gelmicez onuda evde oturarak geçirmek istemiyorum dualarmz inş.kabul olur canım hayırlısıyla....
merhaba arkadaşlar önceden yazıyordum buraya beni unutmuşsunuzdur artık epeydir oğlandan fırsat bulamıyordum
bu arada iki iş görüşmem oldu birisi wodafone çağrı merkezinde satış danışmanlığı malesef bu iş olmadı
diğerine de bugün gittim mng kargo müşteri hizmetleri sorumlusu bu iş de henüz ne değil sadece görüştük geldim bakalım artık hayırlısı