Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

nerelere kaybolmuş bizim kızlar yine

canım çok sıkkın be kızlar

aşık olmak istiyorum gerçekten bunun boşlugu çok fena içimde bu aralar.......

beni sahiplensin benim için endişelensin ne bilim yasaklar koysun..........
bu duyguları çok özledim kızlar off off.......
işe girince yeni çevre yeni arkadaşlar belkide bi sevgilim olur diye hayal ederken........
ben işe giremiyorum, bi türlü, hep bi aksilik çıkıyor içim çok dolu kızlar sanki nefes alamıyorum daralıyorum.......
böle yüksek bi daga çıkıp prdan bakmak istiyorum hafif esinti ne kadar güzel.....
off çok bunaldım bu apartman tepesinde bi kıştır oturmaktan,, ama yazın hiç çekilmiyor.....
.... mafoldumben :gitme: :1no2: senağlama :nazar: :sm_confused: :uhm: :a015: :çok üzgünüm: :mymeka:

bugün pzt siydi yinemi aramadılar yaaaaaaaaaaaaa:eek:klava:

canım hoşgeldin valla kendi dertlerimizden gözümüz bişe görmedi heralde kusura bakma cicim

çok üzüldüm ya niye böle oldu ama hayırlısı herşeyin.....
inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda

önemli değil gülüm öyle takılıyorum işte insan sevdiklerine sitem edermiş,sende çok sıkma canını geç olsunda güç olmsın tatlım sabrın sonu selamettir inş haftaya başlarsın hayırlısı ile işine:teselli:

o neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

hiç sorma canım biliyosun osa işten çıktı ama ben zaten 6 aydır işsizim ama ona yapmadığım tripleri beyfendi bana yapmaya başladı zaten işte yok gibi bide doğum günümü es geçince bende onu es geçtim yol verdim gitti:1closedeyes:hani bi zamanlar demiştim insanlar bizlerin hayatlarında bizleri muıtlu ettikleri sürece var olmalılar baktıkki üzüyo kahrını çekmenin anlamı ne dimişakkıdı

canım mutlu yıllar ............. a.s.

bu arada senin kapalı olacagını hiç düşünmemiştim
:kedi:

Son düzenleme:
önemli değil gülüm öyle takılıyorum işte insan sevdiklerine sitem edermiş,sende çok sıkma canını geç olsunda güç olmsın tatlım sabrın sonu selamettir inş haftaya başlarsın hayırlısı ile işine:teselli:

hiç sorma canım biliyosun osa işten çıktı ama ben zaten 6 aydır işsizim ama ona yapmadığım tripleri beyfendi bana yapmaya başladı zaten işte yok gibi bide doğum günümü es geçince bende onu es geçtim yol verdim gitti:1closedeyes:hani bi zamanlar demiştim insanlar bizlerin hayatlarında bizleri muıtlu ettikleri sürece var olmalılar baktıkki üzüyo kahrını çekmenin anlamı ne dimişakkıdı

yinede hmn kestirip atma anacım ya yazık:kedi:

her işte bir hayır vardır de tatlım olucak ben eminim canını sıkma hiöç kıyamm ben sana:1hug:ben iyiyim 2 haftam şimdilik sorun yok birde maaşı görsemsırnaşık şey

inşallah canım öyle tabi.....

maaş ne zaman bellimi günü????

canım mutlu yıllar ............. a.s.

bu arada senin kapalı olacagını hiç düşünmemiştim
:kedi:

yinede hmn kestirip atma anacım ya yazık:kedi:

tşk ederim boncuğum.
kuzucum giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir uzatmanın hiç alemi yok benceşakkıdı
bu arada tatlım resimleri alıntı yapmışsın onları bi silersin şeker tamammı canım:kedi:
günaydın yaaa hey allahım direk muhabbete daldım yani:eek:lmaz:
gününüz dünden güzel geçsin güzellerŞeniz

tşk ederim boncuğum.
kuzucum giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir uzatmanın hiç alemi yok benceşakkıdı
bu arada tatlım resimleri alıntı yapmışsın onları bi silersin şeker tamammı canım:kedi:
günaydın yaaa hey allahım direk muhabbete daldım yani:eek:lmaz:
gününüz dünden güzel geçsin güzellerŞeniz

sildim canım

herkesin günü güzel geçsin inşallah

kamelya görünmüyo yoksa odamı iş bulduuuuu
alkisalkisalkis

of sorma ya kpss ekim de olcak dediler muhendıs vs lazım dedıler ama yapmadılar sınavı neyse seneye artık kursa gıtmek lazım yoksa ben calısamam kpss ye :p

kursa gitmk mantıklı bence mesleğe yatırım yapıyorsun bir nevi 90 üstü yaparsan ilk alımlardada gitme durumu oluyor hem:dance:

kuzu hadi hayırlısı ilk baklava senden desene

ya nerde bu millet yazın ortadan kayboldu herkess

millet yazlıklara kaçtı anacım ben inşaat tepelerine kuracam şemsiyeyi artık:kedi:

X