Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Kızlarr bu yılki kpss sınavı kazık gibiymişş.. ben girmedim giren arkadaşlar söyledi..Seneyede böyle olursa yandıkk :KK43: coooooooookk calışmak lazımm cookk....

umarım seneye olur şimdi bir icat çıkardılar ya bu sene eylül veya ekime çekilecek diye :eek:lmaz:

yarın gidiyor bacımmafoldumbenkimbilir kaç ay sonra görücem yine ama olsun ben ona resmen aşığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanah ah minel aşk inşallah bacım evlendir beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar:

yarın gidiyor bacımmafoldumbenkimbilir kaç ay sonra görücem yine ama olsun ben ona resmen aşığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanah ah minel aşk inşallah bacım evlendir beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar:

Canım benimm, Allah tamamını erdirsinn. bir an önce kavuşmayı nasip etsinn.. :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmafoldumbengöndersim kızlar aşkımııııııııııı:gitme:

nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse beni sevmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben

Canım benim ,niye öyle düşündünn ben seni cok seviyorumm oyyy kıyamam yaaa sanaa ..Şeniz..sen şimdi bayagı duygusalsındırr sevgilinide gönderdinnn..anlıyorum senii..inşalah bir an önce kavuşursunuzzzz....

günaydımn kamelyam sanırım ondan ama bizde vardır bu biliyorsun bilmiyorum sendede öylemi sevgi arsızıyım ben birazzzzzzzzzzopuyorumnanaktansen nasılsın neler yaptın

günaydın bayanlar

kuzu gözün aydın eniştemiz gelmiş zemuszemus

ya bu arada sen bi görüşmeye gidecektin noldu

bide kamelyanın vardı öle bi durum aradılar filan noldu kızlar bi haber varmı

beni bugun aradılar sertifikan elinde olsun heran çagıracaz diye bu heranlar hiç bitmiyo yaaaa nedense
:uhm: :nazar:

aşkım süper ben süperdim gün süperdiopuyorumnanaktanbu arada iş görüşmesine gittim maaşı çok azdı birazda uzaktı olmadı yani sen başlada biraz iş kadını görelim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aşkım süper ben süperdim gün süperdiopuyorumnanaktanbu arada iş görüşmesine gittim maaşı çok azdı birazda uzaktı olmadı yani sen başlada biraz iş kadını görelim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayy canım ne güzel süpersiniz valla zemuszemus

nekadardı maaşı tatlım

ya ben başlayacamda başlatmıyolar bi türlü yoksa ben dünden razıyım
kaydirigubbakcemile3

450 dediler gülüm 1.5 saatlik yol çekilmezdi yani:eek:lmaz:başlayacan başlayacan ilk sen olacaksın nasıldı hafta sonun

günaydın bayanlar

kuzu gözün aydın eniştemiz gelmiş zemuszemus

ya bu arada sen bi görüşmeye gidecektin noldu

bide kamelyanın vardı öle bi durum aradılar filan noldu kızlar bi haber varmı

beni bugun aradılar sertifikan elinde olsun heran çagıracaz diye bu heranlar hiç bitmiyo yaaaa nedense
:uhm: :nazar:

Kızlarr beni iş için tekrar aradılar adamlar şey dedii..2 ay deneme süresi vercegiz..bu süre zarfında eger uygun olursaa kalacakmışımm. yoksa güle gülee..maaaşı 600 + ssk+ yemek + servis vardıı ..bende aşkıma söyledim kalsın boşver dedi izin vermedii:1no2: off ya ne yapacagımı şaşırdımmm..siz olsaydınız ne yapardınızz???

Kızlarr beni iş için tekrar aradılar adamlar şey dedii..2 ay deneme süresi vercegiz..bu süre zarfında eger uygun olursaa kalacakmışımm. yoksa güle gülee..maaaşı 600 + ssk+ yemek + servis vardıı ..bende aşkıma söyledim kalsın boşver dedi izin vermedii:1no2: off ya ne yapacagımı şaşırdımmm..siz olsaydınız ne yapardınızz???

canım ya keşke başlasaydın evde boş oturana kadar,
hem tecrübe olurdu başka iyi bi iş bulunca çıkardın,
ama sen bilirsin tabi farklı bi şehirdemiydi senin oldugun şehirdemiydi bu iş,
tatlım bulundugun şehirdeyse dene bence

450 dediler gülüm 1.5 saatlik yol çekilmezdi yani:eek:lmaz:başlayacan başlayacan ilk sen olacaksın nasıldı hafta sonun

evet okadar yol çekilmez 450 lira için
yakın olsaydı belki düşünür insan ama 1.5 saat pöff yani

hayırlısı tatlım inşallah daha güzel teklifler çıkar karşına

haftasonum süperdi ya mink cadım var benim bitane bomba herşeyi unutturuyo

abimin kızı iyiki buraya taşındılar stres topum benim
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

X