Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktançok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
aşkım geldi bacım 5 ay sonraopuyorumnanaktan
yarın gidiyor bacımmafoldumbenkimbilir kaç ay sonra görücem yine ama olsun ben ona resmen aşığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanah ah minel aşk inşallah bacım evlendir beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar:
nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse beni sevmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben
aşkım süper ben süperdim gün süperdiopuyorumnanaktanbu arada iş görüşmesine gittim maaşı çok azdı birazda uzaktı olmadı yani sen başlada biraz iş kadını görelim yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın bayanlar
kuzu gözün aydın eniştemiz gelmiş zemuszemus
ya bu arada sen bi görüşmeye gidecektin noldu
bide kamelyanın vardı öle bi durum aradılar filan noldu kızlar bi haber varmı
beni bugun aradılar sertifikan elinde olsun heran çagıracaz diye bu heranlar hiç bitmiyo yaaaa nedense :uhm:
Kızlarr beni iş için tekrar aradılar adamlar şey dedii..2 ay deneme süresi vercegiz..bu süre zarfında eger uygun olursaa kalacakmışımm. yoksa güle gülee..maaaşı 600 + ssk+ yemek + servis vardıı ..bende aşkıma söyledim kalsın boşver dedi izin vermedii:1no2: off ya ne yapacagımı şaşırdımmm..siz olsaydınız ne yapardınızz???
450 dediler gülüm 1.5 saatlik yol çekilmezdi yanilmaz:başlayacan başlayacan ilk sen olacaksın nasıldı hafta sonun