Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

gerçekten görmeye değerdi kızlar harika bi güzellikopuyorumnanaktaneee kıskanılmıcak gibi değil haklı çocukşakkıdı

iyi akşamlar kızlar yeni arkadaşlar hoş geldiniz bu arada ben hepinizi çok merak ediyorum bi saat ve gün belirleyip fotolarımızı koysak yaa:kedi:

iyi akşamlar kızlar yeni arkadaşlar hoş geldiniz bu arada ben hepinizi çok merak ediyorum bi saat ve gün belirleyip fotolarımızı koysak yaa:kedi:

yeni arkadas sanirim ben oluyorum.. :1rolleyes: hosbuldum tskler.. beni nerdeyse tüm forum görmüstür..-tatlicadiarzu-

sen böyle yazınca mazim geldi aklımakaydirigubbakcemile3bi aralar diyet gruplarından 3. grubun üyesiydim 1.5 yıl önce kadar tabii dedik zaman koyup koyalım fotolarımızı koymuştukta güzel oldu ama benim buraya koymama gerek yokki biz sakarya olarak çok buluştuk ve herbriinde resmim vardı nasılda görmediniz bakiiim:eek:klava:şaka şaka yakında yine bi buluşmamız olacak ozaman beni çeşit çeşit pozlarda görebilürsünüüüz-tatlicadiarzu-

aaaa bende merak ettim ama olmaz böyle herkes koysun fotosunu beni örnek alın azcık kimse yemez burdan sizi kaydirigubbakcemile3

aaaaa olmuyo ama merktan çatlatmakmı istiyosunuz adamı koyun bakim sonra kaldırırsınız zemuszemus

iyilik canım sorma 2 gündür su yoktu dün geldi bugün yine yokmafoldumben su olmayınca da insanın eli kolu bağlı oluyo ya kahvaltı yapcam şimdi hadi gelin bana kız kıza kaynatırız ohhh

bugün hava baya sıcak dün çok yağmurluydu sonra gelirim ben öpüyorum

X