- 5 Eylül 2008
- 1.529
- 1
- 38
- Konu Sahibi kardelen18
canım kusura bakma dedim ya yoğun gidiyor bu ara.Ama beni takmıyor falan diye düşünme üzülürüm.Olur mu ne demek.Ben iş yerinde olduğum için bazen uzun aralardan sonra cevap verebilirim yazdıklarınıza kusura bakma ne olur böyle hissettirdiğimiçin.
Gelelim canını sıkan konuya.Bence çocukla ilgilenmiyorsan kız arkadaşıylada hiç ilgilenme ama ben senin yerinde olsam bana böyle davranan bir kıza da inat iyice sinir olsun diye takıp takıştırıp güzelce giyinip dikkatini çekerim.Demekki normal halinlede güzelsin birde böyle yaparsan vay haline onların.
anlıyorum canım bende nazanıyorum kusura bakma...Şeniz
ya şimdi bu kız kıskandıgı içinmi böyle bakıyo gösteriyo arada bana bakıp bakıp gülüyor.. yoksa ben mi cok icrkin görünüyorumdur.. ben hayatım boyunca bi kızla laf dalasına bile girmedim..:roflol: böyle atraksiyonlarıda bilmiyorum....-tatlicadiarzu-
ama kendimi bazen cok cirkin hissediyorum.. kız benden kısa benden kilolu ama alımlı.. hani.. esmer bide iice yanmıs.. bense yazokulu derdine ne karardım ne beyaz kaldım garip bişey oldum.. saclarımda kesildi simdi sekle sokamıyorum.. bana baktıgı zaman bende ona bakayımmı dikkatlice.. yoksa yokmu sayayım.. kendimi cirkin hissetmem için bi nedende yok gibi ama ne bilim.. ya kız herkese gösteriyo demekki bi kusur falan varkafamçokkarıştı