- 10 Mayıs 2023
- 100
- 47
- 13
- 30
- Konu Sahibi Nazendecan
-
Kırmızı olmadığıma göre ben değilimdir inşBurada bir kaç kişi var her açılan konuya o gün işleri yokmuş gibi koşa koşa cevap veriyorlar hem millete destek değil hem köstek oluyorlar hem de gereksiz bir şekilde eğleniyorlar. İsimleri kırmızı yazıyor diye burayı kendilerinin oyun bahçesi görüyorlar. Biri konu açmış eşini sevmediğini ama hamile olduğunu anlatmış. Bi çare beklemiş resmen akıl beklemiş. Kadına demediklerini bırakmamışlar. Çocuğu babaya ver sen nasıl kadınsın vs vs
biri başka bir şeyden dert yanıyor. ayy bu mu dert diye tavırlara girmişler.
HAYIRDIR YA?? BU ÜLKE KOSKOCA 6 ŞUBAT DEPREMİNİ ATLATTI. Herkesin psikolojisi yerle bir kime ne etki bıraktığını bilemezsiniz.
DALGA GEÇMEYİN ARTIK İNSANLARLA
42 dakikada bu kadar kesin konuşacak bilgilere nasıl ulaştınız? Hayır benim bir şeyleri keşfetmek aylarımı almıştı da ondan soruyorum.☺Burada bir kaç kişi var her açılan konuya o gün işleri yokmuş gibi koşa koşa cevap veriyorlar hem millete destek değil hem köstek oluyorlar hem de gereksiz bir şekilde eğleniyorlar. İsimleri kırmızı yazıyor diye burayı kendilerinin oyun bahçesi görüyorlar. Biri konu açmış eşini sevmediğini ama hamile olduğunu anlatmış. Bi çare beklemiş resmen akıl beklemiş. Kadına demediklerini bırakmamışlar. Çocuğu babaya ver sen nasıl kadınsın vs vs
HAYIRDIR YA?? BU ÜLKE KOSKOCA 6 ŞUBAT DEPREMİNİ ATLATTI. Herkesin psikolojisi yerle bir kime ne etki bıraktığını bilemezsiniz.
Çok daha öncede takip ediyordum ama artık bunaldığım bi konu olduğu için kayıt oluşturdumÇok garip değil mi 42 dk önce gelmişsiniz ve bu kadar gözlemi okadar sürede edinmişsiniz maşallah
ya bi konu okudum sabah bi kadın hamileymiş eşi sürekli söz verip tutmuyomuş kadında içini dökmüş. altına bir yorum yazmışlar şok oldum. ve ben burayı daha öncede takip ediyordum. Bugün hesap açtım sadece42 dakikada bu kadar kesin konuşacak bilgilere nasıl ulaştınız? Hayır benim bir şeyleri keşfetmek aylarımı almıştı da ondan soruyorum.☺
çünkü deprem de yaşamış ve belli ki psikolojisi bozulmuşDepremle kocasını sevmeyen kadını nasıl bağladınız birbirine
Ben yok demedim. Ama her konuya girip dalga geçiyorlar bu yasak değil mi?Tam tersine cok güzel yorumlar yapıp uzun uzadıya yazan cok tatlı üyeler de var. Bazı yorumlar daha sert, realist olabilir konu açarken bunu düşünerek açmak lazım. Üyeler hakkında konu açmak yasaktı sanırım.
konuyu merak ettim. Bi okuyup gelemya bi konu okudum sabah bi kadın hamileymiş eşi sürekli söz verip tutmuyomuş kadında içini dökmüş. altına bir yorum yazmışlar şok oldum. ve ben burayı daha öncede takip ediyordum. Bugün hesap açtım sadece
Burada bir kaç kişi var her açılan konuya o gün işleri yokmuş gibi koşa koşa cevap veriyorlar hem millete destek değil hem köstek oluyorlar hem de gereksiz bir şekilde eğleniyorlar. İsimleri kırmızı yazıyor diye burayı kendilerinin oyun bahçesi görüyorlar. Biri konu açmış eşini sevmediğini ama hamile olduğunu anlatmış. Bi çare beklemiş resmen akıl beklemiş. Kadına demediklerini bırakmamışlar. Çocuğu babaya ver sen nasıl kadınsın vs vs
Konu adı ne yav ben bilmiyomKirmiziyim ama konuyla alakam yok. Bakayım kimmiş onlar.
benim üzüldüğüm burada cidden akıl bekleyenler var. Yukarıda bahsettiğim olay sadece bir konun örneği. Kadına demişler ki Allah o çocuğu senden korusun. Bebek daha anne karnında... E kadının psikolojisi bozuk ki belli ya bebeğe bi şey yapsa. Bu günah değil mi ya. Ben buna üzüldüğüm için böyle bi başlık açtımKırmızı olmadığıma göre ben değilimdir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?