Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .

Off bamya corbasi yapmamakla buyuk hata ettim Neyse kuzu ile idare edelim bu defa beni hoş gorun cimcimemm

Bilmiyorum tariflerdeki gibi güzel olmuyor . Tadında problem yok şekilleri olmuyor
Ay bende gecende yapdim tadi müthiş olmustu ama meleaef kremayi tarifteki gibi yaptim ve keke dokunc e akti kati olmali biraz sanırım akmamsi lazim cunku ustune kek kirintisini dokunce hep kremayla birlikte akip gidiyor :)) ben bunu tecrübe ettim.mesela seninkide mi boyle olmamisdi

Kuzu hindistan cevizli mi yapmiyorsun?
Ben krema yaparken nisanta değil unla yapıyorum iç harcını. Köyü muhallebi kıvamına gelince aldığı kapatiyorum sonra 1 su bardağına yakın hindistan cevizi ekliyorum (ben içine fındık veya cevizde eklerdim). kekin soğuk, kreman tam soğumadan birlestir. Kreman akışkan olmaz, keserken bile dağılmaz.

Kuzu hindistan cevizli mi yapmiyorsun?
Ben krema yaparken nisanta değil unla yapıyorum iç harcını. Köyü muhallebi kıvamına gelince aldığı kapatiyorum sonra 1 su bardağına yakın hindistan cevizi ekliyorum (ben içine fındık veya cevizde eklerdim). kekin soğuk, kreman tam soğumadan birlestir. Kreman akışkan olmaz, keserken bile dağılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…