Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oku cimcime oku sana hala beceriksiz diyor bikac korku resmi daha lazimPek sanmıyorum ama bakalımÇok güzel gaz veririm
Yatak odasında uyumayacağım bu geceÇok beklernevos yatak odasinda seni bekliyormu bu kiz
mosmor et nevosu öyle bi katilki catlasin
5 senelik anlasmamiz var Muneyle 5 sene ortaz anlicanPek sanmıyorum
Hadi bakalım bu sefer ne yapacaksınBen var ya sigara böreği ile tüm.tarifleri sollayip 2. Olmuş kisiyim
adra nin tarif olmasaydı belki birinci beceriksiz diyemez o yuzden..
Hatta herkes ona bilene toplu oy kullanıldığı halde o kiz oy topladı . Sigara boregi ile.ikinci oldu diye çok güldüm buna..
Ama allah var ben bilene şaşırdım . Gram ozenmedim . Esime sabah kahvaltısı hazırlarken cekmistim
buda mutfakta bekliyormusYatak odasında uyumayacağım bu geceÇok bekler
5 yıl sonra bana miras kalacak ona göre davran5 senelik anlasmamiz var Muneyle 5 sene ortaz anlican
Bulaşıkları toplasın iyi olurbuda mutfakta bekliyormus
Birinciliği ümit ediyorum yapacağım tarifleHadi bakalım bu sefer ne yapacaksın
yani siagara böregiyle birinci oluyordun nerdeyse bu yarismada birinci bile olabilirsinBen var ya sigara böreği ile tüm.tarifleri sollayip 2. Olmuş kisiyim
adra nin tarif olmasaydı belki birinci beceriksiz diyemez o yuzden..
Hatta herkes ona bilene toplu oy kullanıldığı halde o kiz oy topladı . Sigara boregi ile.ikinci oldu diye çok güldüm buna..
Ama allah var ben bilene şaşırdım . Gram ozenmedim . Esime sabah kahvaltısı hazırlarken cekmistim
İnşaallahBirinciliği ümit ediyorum yapacağım tarifle
5 sene sonrada Kazenle ortak olurum sorun yok5 yıl sonra bana miras kalacak ona göre davran
Ne yapacaksın beni mi atacaksınız5 sene sonrada Kazenle ortak olurum sorun yok
seni toplip camdan atcakmisBulaşıkları toplasın iyi olur
O kadarda değilseni toplip camdan atcakmis
o SIKKIda yazdirim anlasmaya iyi fikir kökten cözüm yosa banlancan yok seninNe yapacaksın beni mi atacaksınız
Bunun devamını izledim adam nasıl kaçıyordu
Kökten temizliko SIKKIda yazdirim anlasmaya iyi fikir kökten cözüm yosa banlancan yok senin