• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
nevos yatak odasinda seni bekliyormu bu kiz :KK30::KK70:
images

mosmor et nevosu öyle bi katilki catlasin :KK12::KK12::KK70:

Ben var ya sigara böreği ile tüm.tarifleri sollayip 2. Olmuş kisiyim:70: :70:
adra nin tarif olmasaydı belki birinci:71: beceriksiz diyemez o yuzden..

Hatta herkes ona bilene toplu oy kullanıldığı halde o kiz oy topladı . Sigara boregi ile.ikinci oldu diye:70: çok güldüm buna..

Ama allah var ben bilene şaşırdım . Gram ozenmedim . Esime sabah kahvaltısı hazırlarken cekmistim

Ben var ya sigara böreği ile tüm.tarifleri sollayip 2. Olmuş kisiyim:KK70: :KK70:
adra nin tarif olmasaydı belki birinci:KK71: beceriksiz diyemez o yuzden..

Hatta herkes ona bilene toplu oy kullanıldığı halde o kiz oy topladı . Sigara boregi ile.ikinci oldu diye:KK70: çok güldüm buna..

Ama allah var ben bilene şaşırdım . Gram ozenmedim . Esime sabah kahvaltısı hazırlarken cekmistim
Hadi bakalım bu sefer ne yapacaksın:KK53:

Ben var ya sigara böreği ile tüm.tarifleri sollayip 2. Olmuş kisiyim:KK70: :KK70:
adra nin tarif olmasaydı belki birinci:KK71: beceriksiz diyemez o yuzden..

Hatta herkes ona bilene toplu oy kullanıldığı halde o kiz oy topladı . Sigara boregi ile.ikinci oldu diye:KK70: çok güldüm buna..

yani siagara böregiyle birinci oluyordun nerdeyse bu yarismada birinci bile olabilirsin :KK60:
bosver iftiracilar cekemeyenlerdir kiskaniliyorsun iste catlasinlar :21::21:

Back