- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.041
inşallah tatlımm hadi bakalımm rabbimm gönlüne göre versinnnnnn
en son bizim buraya yazıyonn dimekkkkgel konuşalm diyomm gelecem diyonn heççç
ayy kuzum benim valla bu ara canım kk.ya takılmak istiyo cok özledim kuzulardan fırsat buldukca gelicem inşş canımsınArtisttttşimdik sana alışacağızz sen fazla giremicenn buralaraa
sağol canım benim rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah bizim biraz birikimimiz vardı canım düğün kalan bileziklerim falan duruyodu arabamız vardı sattık onları üstüne de kredi çektik bankadan bu şekilde alabildik canım
hoşgeldin canım
hakkında hayırlısı olur inşallah canım
merhaba canım hoşgeldinnHoşbuldum mutlukız
Yeni üye msiin sen?yoksa üyelik ismini mi değiştirdin:44:
Hoşbuldum
İyi diyelim iyi olalım modunda işte
Sen napıyosun?işler nasıl?
Hayırlı olsun topiğin bol yorumlu olsun bacım
sağol canım benim rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah bizim biraz birikimimiz vardı canım düğün kalan bileziklerim falan duruyodu arabamız vardı sattık onları üstüne de kredi çektik bankadan bu şekilde alabildik canım
hoşgeldin canım
öyle deme yaaaa :2: napıyım canımmm oraya yazarken iş yaptım arada kıyafette bakıyorum kafamı dağıtmak için anca gelebildimmmm
valla yaaa 2 gündür canım makarna istiyorduuu olmaz kiii
edilir valla ben öyle bir ettim ki birkeresinde oğlan dı bire neye ugradını şaşırdıı
mutlukız ay canım ismin cok hoşuma gitti gercekten mutlumusun
Günaydın Kızlarrrr
bugün bizim öğle yemeğin de bulgur plavı ve kuru fasulye varmış
valla bacı bazen bende ana avrat küfürü kayıyorum
sağol canım rabbime şükür mutlu olduğum da oluyo mutsuz olduğumda oluyo
eylülüm hoşgeldin canım nasılsın?
aynen öyle kuzum allahıma çok şükür canları sagolsun onlara bişi olmasında bırak yorulayım ben nolucak sanki
yalnız calışma hayatıma dönmek istiyorum meslegim bankacılık 4 yıllık işletme fak.mezunuyum ...
kpss hazırlanayım bari bu sene hazır oglum da kresteyken belki güzel bir puan alırım da devlete atanırım inşallah
geldimm canımmnapıyımm bende tatlımm
işlerde iyi bakalım idare ediyoz öyle böylee
sagol bacımm teşekkür ettik
tamamm laa gel hadi yamacıma gel affettimmm
hoşgeldin canım
amin kuzum aminnn
ilk dilegim üniversite kazanmak ve okulu bitirmekti oldu çok şükürsonra sevdigim adamla evlenmekti oda oldu sonra aşkımızın meyvesini yapmaktı oda oldu simdi bi tek iş kaldı rabbim onuda tez zamanda yapsın inşallahhhh devlet memuru olmak şöyle 8-5 gümrük v.s devlet dairesi
ayy kuzum benim valla bu ara canım kk.ya takılmak istiyo cok özledim kuzulardan fırsat buldukca gelicem inşş canımsın
inşallah bitanem cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz için
Hoşbuldum mutlukız
Yeni üye msiin sen?yoksa üyelik ismini mi değiştirdin:44:
hep mutlu ol inşallah bitanem benimm
kızlar bu arada evli misiniz bekar mı
hakkında hayırlısı olsun arkadasım... ben sizin mesajınıza cevap yazamadımm( yenı geldim malatyaya face adresını msj atan ekliyim
hakkında hayırlısı olsun arkadasım... ben sizin mesajınıza cevap yazamadımm( yenı geldim malatyaya face adresını msj atan ekliyim
geldimm canımm
hoşbulduk idare eder sen nasılsın canım , hayat bomboşş
çok şükür kuzum vallaa darısı size olsun inşallah her zaman dua edin rabbime bide herseyin hayırlısını isteyin yeteramma bir yapmıssınz tatlımmmmm cok sevindimmmm tekrardan güle güle oturunn inşallahh
ohh bak herşeyin olmuş tatlımm o da olur inşallahhh
sizin öğlen yemeklerini kim yapıyo bacımmm
rica ederim canım ne demek
hayır canım yeni üye değilim 2008 de üye olmuştum ben
bekarrr ilişkisi yokk