Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Ne güzel..
İnsanın kendi evi gibi olması yok valla odanız kaç oda kaç salon ne kadara aldınız:26:

evet canım çok heyecanlıyım ya 120 m2 evimiz 130 bine aldık canım 3+1 evimiz ankastre mutfak falan canım ama çok güzel ya en azından güneş görüyo evimiz şimdiki durduğum yer ısınmıyodu güneş görmüyodu malesef

hadi hayırlı olsunn tatlım güle güle oturun inşallah evinizde
bir ömür boyu kirada orda burda sürünmekten kurtuldunuz ne güzel..
Bu birikim nerden geliyo keşke bizlerde de böyle birikim olsa

oy yerim ben onlarıııı ben var ya cok severimm cocukları
evlenince böyle hayal ediyorummm en az 4 çocugum olsun isterim o derece cok seviyorumm
Bu kardeşler arasında genelde oluyo annesiii cok tatlı oluyorlar ama

aynen öyle kuzum allahıma çok şükür canları sagolsun onlara bişi olmasında bırak yorulayım ben nolucak sanki
yalnız calışma hayatıma dönmek istiyorum meslegim bankacılık 4 yıllık işletme fak.mezunuyum ...
kpss hazırlanayım bari bu sene hazır oglum da kresteyken belki güzel bir puan alırım da devlete atanırım inşallah

inşallah tatlımm hadi bakalımm rabbimm gönlüne göre versinnnnnn
o ne demek kız teesüf ederim :105: zaten depresyondayımmm

en son bizim buraya yazıyonn dimekkkk gel konuşalm diyomm gelecem diyonn heççç

hadi hayırlı olsunn tatlım güle güle oturun inşallah evinizde
bir ömür boyu kirada orda burda sürünmekten kurtuldunuz ne güzel..
Bu birikim nerden geliyo keşke bizlerde de böyle birikim olsa

sağol canım benim rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin inşallah bizim biraz birikimimiz vardı canım düğün kalan bileziklerim falan duruyodu arabamız vardı sattık onları üstüne de kredi çektik bankadan bu şekilde alabildik canım

Meleğem ben de seni gördüm
Napıyonuz bağalım

hoşgeldin canım

hakkında hayırlısı olur inşallah canım

inşallah tatlımm hadi bakalımm rabbimm gönlüne göre versinnnnnn

en son bizim buraya yazıyonn dimekkkk gel konuşalm diyomm gelecem diyonn heççç

öyle deme yaaaa :2: napıyım canımmm oraya yazarken iş yaptım arada kıyafette bakıyorum kafamı dağıtmak için anca gelebildimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…