Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Ah Eylülcügüm ahhh... Bu laflari yigcene sen ona laf yedirtsene... Yürümiycrk evet yolun acik olsun de... Harcadigin zamana yazik...

Yine pisman olacak ama o kadar rahat ki ben onu kaybetmisim bende karslik veriyorum zaten ama anlam veremuyirum :85::105:

Yine pisman olacak ama o kadar rahat ki ben onu kaybetmisim bende karslik veriyorum zaten ama anlam veremuyirum :85::105:

Oynuyor senlen güzelim, kendi pismandirda ama iste erkek egosu sana atmaga ugrasiyor... Hem ben anlamadim ayrildinizmi simdi? Eee madem niye konusuyonuz daha? Birak arama sorma, cevap verme dimdizlak kalsinda görsün kim pisman... O seni cözmüs canim benim, ayrilsakta beraberiz hesabisiniz siz heralde..

yemiş millet kafayı doğurcam kilo vercem diye :S

umarım o kafayı yemiş dediğin insanların halini bigün hamile kalamadığında anlar ve o insanların burada bir topik açıp bilgilenmeye hatta ve hatta burada o yemiş dediğin kafalarını dağıtmaya moral bulmaya geldiğini anlarsın eses_25

Bilmiyirum ki mesaj atmiyo durup dup bisey diyo tam bitti de demedik ki anlamadim cok uzuluyorum beni ksybettin diyo sanki bisey yapmisim o kadar sacma kii olanlar benumde guvenim kirildi dedim daha uzatmanin anlami yok o zaman diyo sucluyo beni :85:

Bilmiyirum ki mesaj atmiyo durup dup bisey diyo tam bitti de demedik ki anlamadim cok uzuluyorum beni ksybettin diyo sanki bisey yapmisim o kadar sacma kii olanlar benumde guvenim kirildi dedim daha uzatmanin anlami yok o zaman diyo sucluyo beni :85:

Kac yasinda senin bu Odun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…