- 20 Aralık 2012
- 144
- 5
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Ne hainlik yaptı melake cadısı
hoşgeldinnbeni de aranıza alın .)
özenmişş yazıkkendine yeni topik acmis bizimki dururkene
Eylüülll
nerdesinn
Ah Eylülcügüm ahhh... Bu laflari yigcene sen ona laf yedirtsene... Yürümiycrk evet yolun acik olsun de... Harcadigin zamana yazik...Tartisiyiruz iste onu kaybetmisim guvenmiyomus bana bu sekilde yurumez falan diyo
Ah Eylülcügüm ahhh... Bu laflari yigcene sen ona laf yedirtsene... Yürümiycrk evet yolun acik olsun de... Harcadigin zamana yazik...
sanada hemserimm aynen aksam gorusuruz artıkk
yahu bütün aktif konular ya hamilelikle yada kilo vermekle ilgili çok sıkıcıı
Yine pisman olacak ama o kadar rahat ki ben onu kaybetmisim bende karslik veriyorum zaten ama anlam veremuyirum :85::105:
yemiş millet kafayı doğurcam kilo vercem diye :S
Oynuyor senlen güzelim, kendi pismandirda ama iste erkek egosu sana atmaga ugrasiyor... Hem ben anlamadim ayrildinizmi simdi? Eee madem niye konusuyonuz daha? Birak arama sorma, cevap verme dimdizlak kalsinda görsün kim pisman... O seni cözmüs canim benim, ayrilsakta beraberiz hesabisiniz siz heralde..
Bilmiyirum ki mesaj atmiyo durup dup bisey diyo tam bitti de demedik ki anlamadim cok uzuluyorum beni ksybettin diyo sanki bisey yapmisim o kadar sacma kii olanlar benumde guvenim kirildi dedim daha uzatmanin anlami yok o zaman diyo sucluyo beni :85:
yemiş millet kafayı doğurcam kilo vercem diye :S