Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Yok canim ben sabahki tayfadanim....benim ruhum genc
en büyük benim sanirsam ama ruhen degil
evliyim ikide oglum var nabeeeerrrrr

aaa bana nispet yaptı yahu oğlum var diye neyse benimde olur allahın izniyle canım olmazsa da evlatlık alırız yani ne var bende dün geceki tayfadan sayılırım da asıl konu sahibesi burada değil yorumlarıda okuyamadım öğleden beri çok sayfa yazışmıssınız nerde bu sevgi nerde bu konu sahibesi nerde bu genç ruhlu bayanlarr

iki oglum varrrr ikiiii

cadi evde bilgisayarsiz anca yarin sabaha yazar,geri kalanlar damlar heralde heran....
is saatlerinde civil civil yaziyordular:44:

iki oglum varrrr ikiiii

cadi evde bilgisayarsiz anca yarin sabaha yazar,geri kalanlar damlar heralde heran....
is saatlerinde civil civil yaziyordular:44:

allah bağışlasın bacım büyük müler ? ben son zamanlarda iyice kk bagımlısı oldum allah sonumu hayretsin inşallah bende o saatlerde çikolataynan görüştümde benim kuzene yakalandık yahuu :18: inşallah sorun çıkmaz henüz küçük oldugum için ailem iyi karsılamıyo böyle seyleri

Biri 6 biri 1,5 yasinda amin canim.... Senin cikolata sevgilin haaaaa suan sütlü heral aman biter olmasin
kuzen söylermi suspayimi ister

Biri 6 biri 1,5 yasinda amin canim.... Senin cikolata sevgilin haaaaa suan sütlü heral aman biter olmasin
kuzen söylermi suspayimi ister

aslında koyu renkli oldugu için çikolata sütlü şimdilik insallah bitter olmaz kuzen 30 filan yasında ve 2 çocugu var ama zamanında okuma lise terk çalışmaya basladı babası yoktu çok erken evlendi. o zamanlar babam filan onun babası yok diye karışmışlar gezip tozuyo o adamla diye. şimdi oda babama gıcıklığına söylerse sennin kızda böle diye ondan korkuyorum ya:18:

Bitti kizlar 2 yilim emeklerm hayallerim :85: hattini degisicekmis untucakmis beni , nasil boyle basit olur ben ne yapicam simdi her yerde onu anilarimizi hatirlatan bisey varrrr :85::85::85:
ya eylül acı çekeceksin ağlayacaksın ama geçicek ya

ben çıkıyorum kızlarr
eylül yarın bol bol konuşuruz
üzme kendini demeyeceğim işe yaramayacak biliyorum..
iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…