- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Kac yasinda senin bu Odun?
22 yasindayiz iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac yasinda senin bu Odun?
Selam eses selam yansimidi, hosgeldiniz...
enee sende benim gibi yenisin galiba ben 18 yasındaym eskişehirdenim, hemşireyim bekarım bi çikolatam var senin neyin var
Yok canim ben sabahki tayfadanim....benim ruhum genc
en büyük benim sanirsam ama ruhen degil
evliyim ikide oglum var nabeeeerrrrr
aaa bana nispet yaptı yahu oğlum var diye neyse benimde olur allahın izniyle canım olmazsa da evlatlık alırız yani ne var bende dün geceki tayfadan sayılırım da asıl konu sahibesi burada değil yorumlarıda okuyamadım öğleden beri çok sayfa yazışmıssınız nerde bu sevgi nerde bu konu sahibesi nerde bu genç ruhlu bayanlarr
iki oglum varrrr ikiiii
cadi evde bilgisayarsiz anca yarin sabaha yazar,geri kalanlar damlar heralde heran....
is saatlerinde civil civil yaziyordular:44:
allah bağışlasın bacım büyük müler ? ben son zamanlarda iyice kk bagımlısı oldum allah sonumu hayretsin inşallah bende o saatlerde çikolataynan görüştümde benim kuzene yakalandık yahuu :18: inşallah sorun çıkmaz henüz küçük oldugum için ailem iyi karsılamıyo böyle seyleri
Biri 6 biri 1,5 yasinda amin canim.... Senin cikolata sevgilin haaaaa suan sütlü heral aman biter olmasin
kuzen söylermi suspayimi ister
merhaba kızlarr
Nasılsın bakalımmerhabaaaaaa
Nasılsın bakalım
eylül yok mu
oyle takılıyorum bendegitti o biz kaldık iyiym çok şükür bende yeni, arkadasnan (ruhu çok genç) sohbet ediyordum, sen nasılsın
Nasılsın bakalım
eylül yok mu
ah o odunu bir şutlayamadıSelammmm....eylül temin buralardaydi, odunuyla ugrasiyordu....
ah o odunu bir şutlayamadı
ya eylül acı çekeceksin ağlayacaksın ama geçicek yaBitti kizlar 2 yilim emeklerm hayallerim :85: hattini degisicekmis untucakmis beni , nasil boyle basit olur ben ne yapicam simdi her yerde onu anilarimizi hatirlatan bisey varrrr :85::85::85:
ya eylül acı çekeceksin ağlayacaksın ama geçicek ya
ne acılar geçiyorGecmez hala inanamiyorummmm :85::85: