Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Yok canim ben sabahki tayfadanim....benim ruhum genc :21:
en büyük benim sanirsam ama ruhen degil:KK20:
evliyim ikide oglum var nabeeeerrrrr:KK33:

aaa bana nispet yaptı yahu oğlum var diye :KK53: neyse benimde olur allahın izniyle canım olmazsa da evlatlık alırız yani ne var :KK37: bende dün geceki tayfadan sayılırım da asıl konu sahibesi burada değil yorumlarıda okuyamadım öğleden beri çok sayfa yazışmıssınız :KK53: nerde bu sevgi nerde bu konu sahibesi nerde bu genç ruhlu bayanlarr :KK3:

aaa bana nispet yaptı yahu oğlum var diye :KK53: neyse benimde olur allahın izniyle canım olmazsa da evlatlık alırız yani ne var :KK37: bende dün geceki tayfadan sayılırım da asıl konu sahibesi burada değil yorumlarıda okuyamadım öğleden beri çok sayfa yazışmıssınız :KK53: nerde bu sevgi nerde bu konu sahibesi nerde bu genç ruhlu bayanlarr :KK3:

iki oglum varrrr ikiiii:nazar::KK33:

cadi evde bilgisayarsiz anca yarin sabaha yazar,geri kalanlar damlar heralde heran....
is saatlerinde civil civil yaziyordular:44:

iki oglum varrrr ikiiii:nazar::KK33:

cadi evde bilgisayarsiz anca yarin sabaha yazar,geri kalanlar damlar heralde heran....
is saatlerinde civil civil yaziyordular:44:

allah bağışlasın bacım büyük müler ? ben son zamanlarda iyice kk bagımlısı oldumEn Büyük KK allah sonumu hayretsin inşallah:nazar: bende o saatlerde çikolataynan görüştümde benim kuzene yakalandık yahuu :18: inşallah sorun çıkmaz henüz küçük oldugum için ailem iyi karsılamıyo böyle seyleri :KK14:

allah bağışlasın bacım büyük müler ? ben son zamanlarda iyice kk bagımlısı oldumEn Büyük KK allah sonumu hayretsin inşallah:nazar: bende o saatlerde çikolataynan görüştümde benim kuzene yakalandık yahuu :18: inşallah sorun çıkmaz henüz küçük oldugum için ailem iyi karsılamıyo böyle seyleri :KK14:

Biri 6 biri 1,5 yasinda amin canim.... Senin cikolata sevgilin haaaaa :KK1: suan sütlü heral aman biter olmasin:KK16:
kuzen söylermi suspayimi ister:KK4:

Biri 6 biri 1,5 yasinda amin canim.... Senin cikolata sevgilin haaaaa :KK1: suan sütlü heral aman biter olmasin:KK16:
kuzen söylermi suspayimi ister:KK4:

aslında koyu renkli oldugu için çikolata :KK1: sütlü şimdilik insallah bitter olmaz :nazar: kuzen 30 filan yasında ve 2 çocugu var ama zamanında okuma lise terk çalışmaya basladı babası yoktu çok erken evlendi. o zamanlar babam filan onun babası yok diye karışmışlar gezip tozuyo o adamla diye. şimdi oda babama gıcıklığına söylerse sennin kızda böle diye ondan korkuyorum ya:18:

ben çıkıyorum kızlarr
eylül yarın bol bol konuşuruz
üzme kendini demeyeceğim işe yaramayacak biliyorum..
iyi geceler hepinize

X