Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

şirket telefonu çalar ?

efendim der telefonu açarız ?

adam sorar : şu şöför sizdemi çalışıyo ?

evet deriz siz kimsiniz nerden arıyosunuz ?

adam söyler :ben mi evden arıyorum ne oldu ki ?

film kopar gülmek krizine girdik :)

evlenince çalışmayı düşünmüyorummm benn da bilimyorum tabi hayat özel sektör olunca böyle olii işte

ınsallah cnm bencede calısma zatn ben bakma burlrda yalnzm sıkılırım dıye calsmaya bir basladım ısımde ıyı dıye bırakamdm ama cocukla cok zor oldu 2. cocukda keısnlıkle evde oturmak ıstyrm ıns nasıp olursa tabe

allaha şükür canım iyiyim uykusuzluk dışında

ebrar teyzesi

hoşgeldin canım

evet güneşim ne günlerdi yaaaa

varya o uykuszluk hıc bıtmyr yaa bzmkı de bızle yatyr hep babası yuzunden alıstrdı yataga sımdı yok korkuyrm yok burası benmde yatagım yok aranzda yatcm sız nıye bırlıkte yatyrsnz vs dıye dıye hep aramzda oyy oyyy

Eki Görüntüle 815507

sizce bu nasıl kzlar dün aldık da bide size sorayım dedim

bayıldm gulegule kulln cnm

anlamı cok güzelmiş ama isim biraz garip geldi len

sağol canım benim bende çok seviyorum kızımın ismini

bizimki büyüse odamı öyle der acaba ya biszimki şimdi yanımızda beşiğinde yatıyor ama aldığımız evde odasında yatacak canım ağlısa duyarmıyım diye onun telaşına düştüm şimdiden

teşekkür ederim canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah

ebrar ısmını bende cok severımmm cnmmm

yaa valla bzıde sımdı ev aldık tasınnnca dıyorum odasına alstrmaya calısym amaaa korkuyr gecelerı yatmaz ınatla sanrm gece kalkıp yanımıza falan gelıyor normlde bılmem artık odamdakı park yatagınıda hıc kurmayacam ztn koyacak yerımde yok odamda baya zorlancaz off

merhaba kızlar bende geldim.çalışırken sizinle geyik yapmak istedim.

hoşgeldin canım

hayırlı olsun yeni eviniz canım allah hayırlısıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım
belki evinizde düzenine girer yatma şekli falan canım

Herkese merhaba
Çok özür dilerim ya malum evde yokum giremiyordum :2:
Ama hafta sonu burdayım

hoşgeldınnnn

hoşgeldin canım

hayırlı olsun yeni eviniz canım allah hayırlısıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım
belki evinizde düzenine girer yatma şekli falan canım

inşallah cnm ama hıc sanmamm bu yasa kadr alıstrmaynca bu yaslarda hep cocuklrda korku anne baba yannd ayatma ıstegı asılıgı on planda oluyor hyrlısı denıcm bakalım:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…