Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

o kafanı boşaltırımm seniii
Allahm yarebbimm yaaa püüüüüüü
sorun yok diyo birde olum senin her yerin sorunlu
tipe bakhh çay demlee

nerem sorunlu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :117:

ne var tipimdeee :115::115:

küsme yeevvrummmm konulara pek vakıf olameyorum depresyondayınnn idare ett

:132:

he doğru yaaaa senin gızan büyüktü dimii bi an düşünemedin diş bulguru bir kere mi olii

[COLOR="#FF0000"]allah razı olsun canımmm sağol güler yüz içinn ayrı memnun oldum canımcım yeni topikçik üyelerimiz gelmiş hayırlı olsun allah devamını getirsin :)[/COLOR]

ne demek gızanmm ya ben sana şaka yapıyordumm kiii geldiler valla

nerem sorunlu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :117:

ne var tipimdeee :115::115:

Kankatisko kendine gel olommm korkuyorumm sendennn:26::26::26::26::18::18::18:

Oglusu biraktim simdi ekmek almam lazimmm :92 ooooffff oysa benim uykummm varrr yeniler sonra bi özgecmis isteremmm ona göreee cadi yada sen bana aktarirsinnnn soguk beyauuuu bu memleketttt

Basim agriyooo daaa yavas olun birazzzz :76:
napıyonnn diloo dilooo :92::92:

neden be allah allahhh

Basim agriyooo daaa yavas olun birazzzz :76:

gecmiş olsn cnmm

cumaları iş olmuyor mu sizde genelde oh ne güzel valla ya
sende cumartesi günü çalışyın muu:26:

Alışacaksınnnnn pühh

yok cnm işte bugun cuma derken haftanın son gunu anlamında dedım yrn evdeyım iş yok sukur

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

küstüm işte

gunaydın cnmm imm sen nasılsınnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…