Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bende alacammm bimde vardır bu soslardann:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56: kk yi şikayet edecem olmaz kiii:KK53::KK53::KK53:
kilo alın diye zorluyorlar anacımm diyet yapan var burda:KK14::KK14::KK14:
Amman Amman bırakırsan düşerim en derine..
Amman amman kaybolursammmm adım çıkar serseriyee of ulannn:KK14::KK14::KK14:
Sende gidersenn bora duran dinlee:KK14::KK14:

bim de olmazz , hiç sevmiyorum bim in ürünlerini :KK14:
sorma yaaa şurda iki diyet yapıyoruzzz :KK8::KK8:

ahh ahhh tam üstüne bastınnn hala ses yokkkk :KK5: whatsapa ne güzell yazmışş :KK30:

bim de olmazz , hiç sevmiyorum bim in ürünlerini :KK14:
sorma yaaa şurda iki diyet yapıyoruzzz :KK8::KK8:

ahh ahhh tam üstüne bastınnn hala ses yokkkk :KK5: whatsapa ne güzell yazmışş :KK30:

deme öyle kız bimin bazı ürünleri bir harikaaa:KK47::KK47::KK47: laf yok bimime:KK47::KK47::KK47:
olummm tüh laa sana hatırlattık şimdi dimi:26::26::26: özür özür:KK25::KK25:

deme öyle kız bimin bazı ürünleri bir harikaaa:KK47::KK47::KK47: laf yok bimime:KK47::KK47::KK47:

bende bimin 5li gofreti var triplex mi ne onu bir de kutuda party diye cipsi var onu seviyorum :KK1:

evet her dk gözümün önünde makarinalarrr :KK8::KK8: :KK14:

aslında superga istiyorum ama alsam mıııı :26:

Aksam koyarim yemwklerin fotosunu sen ne diyon benim kocam cam siler ev supurur yer silerr mutfak toplar balkon yikar daha neler nelerrrr cok yardimci allah herkese bole kpca versin

vay bee:KK14::KK14::KK14:
Ne kadar iyi olsa da ne bilim ben bir erkeğe yakıştıramam cam silmeyi balkon felan ykıkamayı.. ev süpürmeyi yakıştırmamm
yemeğe sözüm yok amma:KK14::KK14::KK14:

Bende bimden sut yogurt birde pirinc aliyorum haaa birde makyaj temizleme pamugu daha neler deneyim siz soleyin bunlarida baskalarinin tavsiyesi uzerine aldim ve memnun kaldim

vay bee:KK14::KK14::KK14:
Ne kadar iyi olsa da ne bilim ben bir erkeğe yakıştıramam cam silmeyi balkon felan ykıkamayı.. ev süpürmeyi yakıştırmamm
yemeğe sözüm yok amma:KK14::KK14::KK14:

Ama tatlim cok yaniliyosun ikimizde calisiyoruz haftanin bir gunu temizlik yapioruz bem temizlik yaparken o yatacakmi bana kiyamiyokiii yorulurum diueee

Bende bimden sut yogurt birde pirinc aliyorum haaa birde makyaj temizleme pamugu daha neler deneyim siz soleyin bunlarida baskalarinin tavsiyesi uzerine aldim ve memnun kaldim

bende bayılıyorum...
vişne reçelide bir harika canımm öneririmm.
sonra krem peynir var küçük oda süper.
ketçap ile mayonezini felan de seviyorum ben.:KK39::KK39: duş jelleride süper:KK16:

X