Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

olumm bi gülüm didim cok gördünüz laaaa Püjhhhhhhhh gülmüyomm iştee
nerdne biliyonn sen kahinmsin
evet kahinim hissediyorummm :18::18:
Bugünn ne yesem ki öğlen canım gözleme çektiiiiggg
dayak yiyeceğnnnn sennn bugün yemekte o varrrr
Heeee anladimmm :86: sanki siir yazdim gibi gibi oldu :82: öyleyimdir ben yaaa herseyi bilirimmmm :90: puaaahhhhhh

Gel kiz buraya :83: yorma beni :99: bi güzel pataklayim seniiii

yok yeeaaaaa nedenmişşşş

mantı mı gözlem mi kebab mı ne yiyimm la bennn kafam döndü düşünecen diii eylül yardım et kanka sizin menüde ne var

hisediyo mu kanka benim sonum ne olacak bi di bana ohommmm
banane ya benim canım bugun mantı istiii

günaydın gızanımmm hoşgeldinn
Nassınnn

az önce gözlemeydi

ayyyy evden armut getirdim meyve olarak bugünde yemekte tatlı bölümünde armut varmış teee allamm

senin sonunu hiç iyi görmüyorumm :18:

ene koptumm la tuıtunn beniiii

gız allah seni napmasn emiiii pgıgfjıfjıgcj xıgıo gıojı

sevgi 1-2 sevgi 1-2 iyimisin cancazım kendine gel çalıştığıını unutma fazla kopma birdaha ekleyemeyiz seni ona göre

Bugünn ne yesem ki öğlen canım gözleme çektiiiiggg

bende tost yicem karışık yanında çay ohhhh misss gibi

ö
Nereye gitmeseydim?:44:
Hayırlı olsun senin okulunda
Evimizi taşıyoruz kiradaydık kendi evimzie taşınıyoruz işte

hayırlı olsun canım aynı dertten muzdaribiz bende ev taşıcam ama nasıl bilmiyorum yaaa

mantı mı gözlem mi kebab mı ne yiyimm la bennn kafam döndü düşünecen diii eylül yardım et kanka sizin menüde ne var

yayla çorba - izmir köfte - bulgur pilavı varmış sadece köfte yiyocooommm evde de bulgur pilavı var çünkim

güzelll bir kebap söyle gitsinnn al kilolarııı

az önce gözlemeydi

ayyyy evden armut getirdim meyve olarak bugünde yemekte tatlı bölümünde armut varmış teee allamm

senin sonunu hiç iyi görmüyorumm :18:

şimdide mantı olduuu nasıl bir miğde var ben anlamadımm kiii
ahahahahah oh iyi olmuş sanaa benimde elmamm varrr ara öğünümm
dimek sonumu öyle görüyon haaa
Has nicktirr

geldim kendime geldimm 2 1 3 bi an unuttum herkez bana baktı iş yerinde karşı tarafta çalışanlar felann

gız hani sen diyetteddin gacı tost yiyecem diyo ya tüm tamamen ekmek oooo

Son düzenleme:

Valla ev taşıma kadar zor bişey yok heralde.Annem hallediyor şuan bikaç gün içinde taşıycaz zaten birden taşımıycaz kolay olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…