Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Yaaaa Kizlar :KK9: Aksamlarida gelun daaa :KK49: ben simdi cocuklari yatircam :emir_bebek: kociste iste :111:
Bak cadiiiii takilirim BDV ye :92: ona göreeee :90:

Günaydınnnn lokumlarımmmmm:KK16::KK16::KK16:
Bugün topuğumu ben acıyorummm acıyorum acıyorumm açmak üzereyimmm:KK53::KK53::KK53::KK53:
Açtımmm ulannnnnn mutlu huzurlu bol sohbetli bir gün olsun inşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:
:119::119::119::119::119::119::119:

Günaydınn canımmmmm :KK12::KK12:

Ne yapıyosunnnn :KK8::KK8:

Günaydın kankaa:KK14::KK14::KK14: mesajını aldımm
No proplem o zaman sen zor durumda kalıyorsun sandımmmEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
napımm la büromu açtımm heryer felaket batmış dün bir cocuk geldi elinde simit küncüleri her yerde buraları temizledim şimdide çay içiyorumm:nazar::nazar:
Sen ne yaptınnn

Günaydın kankaa:KK14::KK14::KK14: mesajını aldımm
No proplem o zaman sen zor durumda kalıyorsun sandımmmEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
napımm la büromu açtımm heryer felaket batmış dün bir cocuk geldi elinde simit küncüleri her yerde buraları temizledim şimdide çay içiyorumm:nazar::nazar:
Sen ne yaptınnn

Anladım cnaım yok yok En Büyük KKEn Büyük KK

hadi yaaa çocuğu tokatlasaydın :KK1:

bende aynı yaa napıyımm, işe geldim ayyyyyy hırkamın ortadaki düğmesi koptuuuuu :18: :KK28: :KK5:

Anladım cnaım yok yok En Büyük KKEn Büyük KK

hadi yaaa çocuğu tokatlasaydın :KK1:

bende aynı yaa napıyımm, işe geldim ayyyyyy hırkamın ortadaki düğmesi koptuuuuu :18: :KK28: :KK5:

patronum da beni tokatlasın dimii:KK9::KK9: kötü kötü baktmm cocuk korktuu:KK9::KK9::KK9:
olomm sorunun bitmiyo laaa:KK31::KK31: ben ün lcw bir hırka gördüm kanka cok güzeldiii yaaaa 50 tl:KK31:

patronum da beni tokatlasın dimii:KK9::KK9: kötü kötü baktmm cocuk korktuu:KK9::KK9::KK9:
olomm sorunun bitmiyo laaa:KK31::KK31: ben ün lcw bir hırka gördüm kanka cok güzeldiii yaaaa 50 tl:KK31:

hahaah kokrksun tabi ne öyle simitler filannn :KK4: :KK1:

ne yaptım beee :KK19: bir anda koptu mal gibi ortası açık kaldı ay rezillik nasıl kalkıcam ayağa :18: :KK5:

bende bu hırkamı lcw den aldım yeni çıkmış bunu mu diyon acepp :26:

dün teyzemler geldi bebeği de var çocuk beni görünce uyuyiiii :KK15: teyzem diyo sen gelene kadar hiç uyumadı bırak uyusun :KK51: banane dedim tokatlıycam onu zor tutuyorum kendimi :KK1: biraz uyandırdım da sevdim baree :KK76::KK76:

hahaah kokrksun tabi ne öyle simitler filannn :KK4: :KK1:

ne yaptım beee :KK19: bir anda koptu mal gibi ortası açık kaldı ay rezillik nasıl kalkıcam ayağa :18: :KK5:

bende bu hırkamı lcw den aldım yeni çıkmış bunu mu diyon acepp :26:

dün teyzemler geldi bebeği de var çocuk beni görünce uyuyiiii :KK15: teyzem diyo sen gelene kadar hiç uyumadı bırak uyusun :KK51: banane dedim tokatlıycam onu zor tutuyorum kendimi :KK1: biraz uyandırdım da sevdim baree :KK76::KK76:

eneee aynı hırka mı rengi bordo kırmızı gibi şapkalıı:26::26::26::26::26:
kücücük cocuk tokatlanır mı insafiyetsiz gacıı:KK9::KK9::KK9:
Bende cok döverim yiğenlerini ablası bir suç işlediler mi saklanırlar korkularından felann:KK53::KK53::KK53::KK53:
Bende kesin uyandırırım ama sen benden örnek almaEn Büyük KK

eneee aynı hırka mı rengi bordo kırmızı gibi şapkalıı:26::26::26::26::26:
kücücük cocuk tokatlanır mı insafiyetsiz gacıı:KK9::KK9::KK9:
Bende cok döverim yiğenlerini ablası bir suç işlediler mi saklanırlar korkularından felann:KK53::KK53::KK53::KK53:
Bende kesin uyandırırım ama sen benden örnek almaEn Büyük KK

he yok şapkalı değil önden düğmeli enine doğru çizgili hırka :KK14::KK14:

sevmek anlamında tokatlamak :KK9: bi de diyorum bir yumruk koyasım var o surataaaa :KK1::KK1: :emir_bebek:

teyzemin bir de büyüğü va 3 yaşında çok yaramaz bende saçından tutuyorum yaraamazlık yapınca :KK1:

he yok şapkalı değil önden düğmeli enine doğru çizgili hırka :KK14::KK14:

sevmek anlamında tokatlamak :KK9: bi de diyorum bir yumruk koyasım var o surataaaa :KK1::KK1: :emir_bebek:

teyzemin bir de büyüğü va 3 yaşında çok yaramaz bende saçından tutuyorum yaraamazlık yapınca :KK1:

rengi ne:KK14::KK14: ne kadara aldın resim at sene:KK14::KK14::KK14:
senden beklenir vallla cocuklara seviyorumm diye işkence ediyo gacııEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
o değilde cok uykum var yaa:KK14:

rengi ne:KK14::KK14: ne kadara aldın resim at sene:KK14::KK14::KK14:
senden beklenir vallla cocuklara seviyorumm diye işkence ediyo gacııEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
o değilde cok uykum var yaa:KK14:

resim bulamadımmm 45 tl :KK6::KK6:

yok laaa etmiyorummm üpüyomm sadece :KK54::KK54: :emir_bebek:

ama benim bebekim olsa yere bastırmam En Büyük TÜRKİYE :KK1:

niye kiiii benim yok şu an :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

X