Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Eylülcügüm ifadeleri atiyom kafadan ne tutarsa artik, telden giriyomda, güzel oluyorrrr :KK55:
Sevgidemir benim gibi ruhun genc heralde :KK37: benim kadr genc olamassinda En Büyük TÜRKİYE
Kiz cadiii louisse nerdeee yaaa bugün :KK51: derslerden basini kaldiramiYo heralde :87:

haaa benim yaptğım gibi evet eğlenceli oliyorrr :KK1: :KK49::KK49:

senin adın daha güzel ama pekmez kafaaa ; tokmak kafa nee ben beğenmedim ismimii :63: :KK1:

geldimmmm :KK19::KK19: ne yedimmm mercimek çorba yoğurtlu makarna şiştim yaaa :KK56: sennnn :KK3:

beğenmedin mi daha ne olsun olomm özel özel isimmi bulak sana :KK53::KK53::KK53::KK53:
neyy birde çorbanın yanında makarna mı yidin ayuuu:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:Bende tavuk çorbası iştim bugun kankisto
Canım pek bişi istemiyo bu dosyaları gördükce:KK9::KK9:

eylul _____ hani su beni afet dizisinde olan eylul varya onun yuzunden gicik duyuyorum iste :KK22::KK22:
o insani hasta eder iste ::KK57::KK57:

hımmm izlemedşm hiç ; anladım canım senle tanışmadık sanırımm :13:

22 yaşındaım istanbulda oturuyorum muhasebe bölümünde çalışıyorum sennnnnnn :KK24:

beğenmedin mi daha ne olsun olomm özel özel isimmi bulak sana :KK53::KK53::KK53::KK53:
neyy birde çorbanın yanında makarna mı yidin ayuuu:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:Bende tavuk çorbası iştim bugun kankisto
Canım pek bişi istemiyo bu dosyaları gördükce:KK9::KK9:

bağaneeee özel isim bulcan tabi ya ne olacağdıı :KK1:

napıyım depresyondayınnnn kendimi yimeğe verdimmmm :KK30::KK30: dur kız spoara yazılmadan yiyip içeyim de sonra nasılsa yiyemicem .:KK60:

yeter sana o kadar yeme dahaa kankitossss :KK49::86:

topikde benden başka muhasebede çalışan mı varmış :) benmi öle okudum ?

yıllar geçiyo bende 26 yaşındayım ahh ahh yaşlanıyoruz :KK43:

bağaneeee özel isim bulcan tabi ya ne olacağdıı :KK1:

napıyım depresyondayınnnn kendimi yimeğe verdimmmm :KK30::KK30: dur kız spoara yazılmadan yiyip içeyim de sonra nasılsa yiyemicem .:KK60:

yeter sana o kadar yeme dahaa kankitossss :KK49::86:

tükürümm bakkkk:KK53::KK53: fıtıfıtıfıtıfıtı:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
davul gibi olda görsen birde spora gitmessen nolcekk düşündün mü hiç ayuu:KK53::KK53::KK53:
niye olum sizin miğdeler canda benimki patlıcan mııı:KK25:

X