- 11 Eylül 2013
- 319
- 9
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
nasılsınız efenimmm kendinizden bahsedermisiniz
teşekkür ederim iyimm siz nasılsınız :) evli çalışan mutlu olmayı başarabilen sevecen güler yüzlü biriyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız efenimmm kendinizden bahsedermisiniz
Günaydınnnnn tatlışımm hoşgeldinn sefa verdin Aminnnn güzel dilekleri için cok teşekkür ederizz
Bak burdan bir daha çıkış yokk
teşekkür ederim iyimm siz nasılsınız :) evli çalışan mutlu olmayı başarabilen sevecen güler yüzlü biriyim :)
Yorumsuz ben bu cocuga yorum yapamıyorummm o kadar salakca ki su yaptıkları sencede bir dersi hak etmiyor muu
bende çıkmak istemem zaten kovsanızda burda olurum o kadar yüzsüzüm yani
bende çıkmak istemem zaten kovsanızda burda olurum o kadar yüzsüzüm yani
ediyor daaa ben bitirirsem bir daha dönmem ama sorun o işteee
biraz geç oldu ammmaaa
bende iyiyimm bomba gibiyim bugunnnn
Maşallahh Maşallah allahım bozmazınn
Bende çalışıyorumm nerde çalışıyonn bakımm sennn bizim de bu topikte bülee güler yüzlü birilerine ihtiyacımz var oh oh
geç oldu ama temiz olsun diyenlerdenim :) muhasebeciyim ben :) bizim burda çalışıyorum benimde güler yüzlü insanlara ihtiyacım var
Dönme zatennnnnnn:26::26::26::26: dönme olmmm yiter ya yiter
ahhh benim dertsiz başımmmm
Dertli başımm diyecektinn olummm
ayyy sorryy öyle diyecektimm
yaaaa günlük spor ayakkabı arıyorum converse tarzında olmayacakkk :26:
Bende alacam kendime bir tane spor.. ama dün baktım hep siyah vardı ben beyaz istiyorum cok güzell sporlar var topuklu giymeyinn sen giyiyon mu cüce
ben kısa değilimmm kiii topuklu sevmiyorum düğünlerde felan giyerim :123:
bulamadım şöyle ya siyah istiyorum bende Gaudi diye bir makrka var internette modellerini beğendim de ondan mı alsamm :26:
Günaydınnn kızlaarrr
Bende geldiiim kk'mızın Meleğiiiii :)
Özlettin kız kendiniiii
Günaydınn bebeğmm hoşgeldinnnnn
özlettim dimiiii bende çok özledimm ki siziiii napıyon bakım sen ama konularını gördüm çok üzüldümm seninnn