- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.601
Günaydin Kizlaaaaarrrrrifade artim kafadan tuttumu acaba, yada oldumu ki? hihihihihihi. Napaysunuz bakeeemmmmm
Idare et cancazimmm kafadan atiyomgünaydın canım hoşgeldin nasılsın tutmuş tutmuş ta ağlama ifadesi koymuşsun canım
günaydın kızlar nasılsınız????
Idare et cancazimmm kafadan atiyomaklimda tutamiyomki ihtiyarladik artik
günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım?
günaydın pastam hoşgeldin inşallah uğurlu gelirim canım ama kimseler yok nedense ya aferin sana hamarat kızın halide bi başka oluyo be ya
iyiyim allaha şükür canım ayağımda bugün iyi biraz çok topallamadan yürüyorum çok şükür
akşam mutfağın bir kısmını topladık anamla çok iş var daha sevgi çokkk nasıl biticek bu işler yaaa
valla canım ceza keselim bence kimseler gelmez oldu burayı sallıyorlar bu ara sanki
kurşun falan dökelim bari canım kimseler yok be ya
Günaydin Kizlaaaaarrrrrifade artim kafadan tuttumu acaba, yada oldumu ki? hihihihihihi. Napaysunuz bakeeemmmmm
günaydın kızlar nasılsınız????
canım kaç yaşındasın çok merak ettim ya
Niyseeeekimse yazmiyor zaten ben simdi kocisimle disari kahvaltiya cikiyom :94: enerjimmi cok geldi anlamadimki size
Vallah nufüsa göre 33küllen yalan vallah
Napayim liiieeeennnanca git zaten cok durdunn
Napayim liiieeeennnkimse yazmiyooo iki saattirrr hem kocisim bana kahvalti ismarluycakkk naberrrr??? Hadi sonra görüsürüzzzz :76: :90:
hoca mesaj atmış ekle sil haftasında ders olmayacak diyeeLaynnn louisaaaaaaaaaaaa sen okulda değilmisinnnhangi rüzgar attı ki seni buraya
hoca mesaj atmış ekle sil haftasında ders olmayacak diyee
bugün dersim yok o yüzdeen
başka oluyor demiiiiiihoşbulduk tatlımmmm aha gelmişler bak görüyon mu ama bir kurşun döktürmek şart buraya valla bilimyorum ya tatlım yeni eve taşınmak hiç kolay değill
Nerdesiniz layn siz neden topuğumu boş bıraktınız
günaydınn tatlımm hoşgeldin ben kendi adıma idare ederm sen nassunn
Vallah nufüsa göre 33küllen yalan vallah
Niyseeeekimse yazmiyor zaten ben simdi kocisimle disari kahvaltiya cikiyom :94: enerjimmi cok geldi anlamadimki size
yok bilmiyorum :26:olumm ne şanslı gacısınn sennnnmaşallah laynn
ee napacan bugun bakıyımm
eylül nerde biliyon mu:26:
yok bilmiyorum :26:
napıyım evdeyim benimki bütün gün okulda zaten
annem yok işler bana kaldı çamaşır ascam ev süpürcem size bi bakıyım diye geldiim