Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

günaydın eylülüm hoşgeldin nasılsın canım?
çok güzelmiş bu ya bayıldım pazartesi sendromu yaşayanlar için iyi valla
hoşbulduk canımm iyiyim işte sen nasılsınnn :13:
eneee unutmamuşş günaydın tokmak kafa

Günaydınnlar efenimmm sanada tatlımm nasıl geçti hafta sonun

unutmadım tabi insan bir teşekkür ederrr günaydın pekmez kafa

Kızlar benim bir derdim var ya herşeyi aştım da bunu aşamıyorumm benn şimdiye kadar ise kimse kimse anlamadı ve nedenini bulamadımmm

o senin görevin olomm niye teşekkür edicimmmm
Pekmez kafa mı olduk oda iyiymişş napıyon yiğenimm nassınn
sen bana tokmak kafa dedin diyee bir daha paylasmayacagummm

iyiyim napıyım kışlık şeyler bakıyorummm sen napıyonn
Kızlar benim bir derdim var ya herşeyi aştım da bunu aşamıyorumm benn şimdiye kadar ise kimse kimse anlamadı ve nedenini bulamadımmm

ne derdin varrrr :44::44:

canlar günadınn hepinizi seviyorum :)

mutlu huzurlu bi hafta temmeni ediyorum hadi bakalım ras gelsin

Kızlar belki siz anlarsınız anlatımm ben bunu yaklaşık 8aydır yaşıyorum..
2 yıldır çıktığım birisi var. sende biliyon eylül.
Son 8 ay da bana birşeyler oldu.. Tabiki ilk zamanların güzelliğini söylememe bile grek yok zaten anlatmama.. o zamanlar nasıl korktuğumu. neyse
kendimle savaş veriyorumm bazen onu hiç sevmediğimi içimde hiç birşey olmadığını hissediyorum.. bu günler sürüyor böyle hissetmeye devam ediyorum. dayanamıyorum böyle hissetmeye azap çekiyorum sanki
Böyle hissettiğim günlerde onunla hiç konuşmak istemiyorum hatta nefret ediyorum mesaj yazmaya bile acizleniyorum.. çaresizce geçmesini bekliyorm
böyle hissettiğim nedenini bende bilmiyorum.
Sonra diyelim ki 1 hafta mı sürdü geçiyor sonra aslında onu ne kadar cok sevdiğimi hissediyorum herşeyim o benim diyorum.
o iğrenç duygularıma anlam veremiyorım nasıl aksini hissederim diyorum..
Sonra tekrar diğer duygular oluyor yine onu hiç sevmiyormuşum gibi hissediyorum.. kafamı vurasım geliyor ağlıyorum çaresizce yine bu duyguların geçmesini bekliyorum. Su an da hissettiğim ise yine onu hiç sevmediğim içmde birşey olmadığı oysa daha 3 gün önce çok deil nasıl böyle düşünürüm ben onu çok seviyorum ki diyordum.. böyle kızlar bu gel git değil geçer dediler geçmedi.
BEn bununla 8 aydır savaş veriyorum böyle duygular geldiğinde ayrılmak dahi istiyorum ama gececek biliyorum.. azap çekiyorum
Benimkisi gel git de deil ne bilmiyormm anlattım gecer dediler geçmedi dayanamıyorum artık yaa daha 3 gün önce ben böyle nasıl düşünürüm diyordum sevgim duygularım herşey vardı ee şimdi.. napacagm kızlar artık bununla savaşacak gücüm kalmadı benim

Su an ona karşı hiç birşey hissetmiyorum nefret ediyorum mesaj dahi yazmak istemiyorum.. ama gececek biliyorum o birşey mi yaptı hayır yapmadı ben bunu 8 aydır yaşıyorum cok yoruldm kızlar herşeyi aşdım da bunu aşamadım ben

eneee unutmamuşş günaydın tokmak kafa

Günaydınnlar efenimmm sanada tatlımm nasıl geçti hafta sonun

günaydın canım hoşgeldin nasılsın iyi geçti sayılır canım cumartesi günü vitrinin içini topladık annemle ikimiz birde bizim ufaklık dün ayağımı burktum ya çıkmış oda dün onu kuydutturduk ama şiş hala ayağım canım ya senin nasıl geçti hafta sonun canım

hoşbulduk canımm iyiyim işte sen nasılsınnn :13:

unutmadım tabi insan bir teşekkür ederrr günaydın pekmez kafa

bende idare ediyorum işte canım dün ayağımı burktum ya

Ben yaşıyorum su anda dün tembih etmiştimmmm paylaş diyee fıtıfıtıfıtı

aynı şekilde canım hiç işe gelesim yoktu valla yaaa zaten topal fahrete döndüm ayağımı topallıyorum

hayır olsun canım ne derdin var?

canlar günadınn hepinizi seviyorum :)

mutlu huzurlu bi hafta temmeni ediyorum hadi bakalım ras gelsin

günaydın canım hoşgeldin...

durum karışık ? aklın karışmış şunu anladım seviyosun erkek arkadaşını fakat öle anlar geliyo ki soğuyosun sevmiyosun görmek istemiyosun duygu geçişleri yaşıyosun doğru mu ?

zaman zaman olur böle çok sık görüşüldüğünde yada çok sık kavga ettiğinde insanoğlunun yapısında var hayırlısı olsun
fakat duygularınla bu kadar uğraşma rabbim kalbine böle bi sıkıntı verdiyse mutlaka bi cevabı vardır buda senin imtihanın şükür et ?

insanız hatalar yapabiliriz zamanı akşına bırak o gün öle davranman gerekiyosa öle davran ama kırma üzme yıpratma.
rabbim yardımcın olsun dua edicem senin için.

ne 15 karakteri yaa

Allah allah bilm,yorum ki bana hiç öyle olmuyo ama ; sadece zaman zaman uzun ilişkilerde kısa süreli bir soğuma , sıkılma olabiliyor ama geçer hemen senin sürekli böyle olmasını bende anlamadım canım

Sürekli sorunlar yaşadığınızdan olabilir belki , yavaş yavaş bu ilişkiden sıkılmış olabilirsin canım yaşanan sorunlardan dolayı

sevgilini görünce geçiyo mu bu düşüncelerin :26:

canım benim zaman zaman gelgitler yaşıyorsun bu bende de oluyor canım bazen diyorum acaba çokmu acele ettim eşimle evlenmek için benim yaşımdakiler daha yeni evleniyo diyorum salağım diyorum eşimin bana uygun olmadığını düşünüyorum daha sonra da aradan bir kaç gün geçiyor diyorum eşim benim için neler yaptı neler ailesini karşısına aldı diyorum saçmalıyorsun diyorum bende bi çıkar yol bulamadım canım malesef

duygu geçişleri yaşıyorum ki gibi birşey cannım
Hayır cok sık görüşmüyoruz öyle ck kavga de etmeyiz. ben nasıl böyle düşündğümü anlayamıyorummm o anlarda ondan ayrılmak istiyorumm kendimi tutuyorum geçmiyo işte 8 ay oldu geçmiyo

[

zaman zaman değil her zaman 8 aydır bunu yaşıyorumm .. geçmiyo işte geçmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…