Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Allah allah bilm,yorum ki bana hiç öyle olmuyo ama ; sadece zaman zaman uzun ilişkilerde kısa süreli bir soğuma , sıkılma olabiliyor ama geçer hemen senin sürekli böyle olmasını bende anlamadım canım :KK31:

Sürekli sorunlar yaşadığınızdan olabilir belki , yavaş yavaş bu ilişkiden sıkılmış olabilirsin canım yaşanan sorunlardan dolayı

sevgilini görünce geçiyo mu bu düşüncelerin :26:

Evet onu görünce geçiyo onunla iken hiç aklıma bile gelmiyoo:KK31::KK31:

duygu geçişleri yaşıyorum ki gibi birşey cannım
Hayır cok sık görüşmüyoruz öyle ck kavga de etmeyiz. ben nasıl böyle düşündğümü anlayamıyorummm:KK50::KK50: o anlarda ondan ayrılmak istiyorumm kendimi tutuyorum geçmiyo işte 8 ay oldu geçmiyo:KK14::KK14:

eskilerin bi lafı var klasik olucak ama çok görüşmek tez ayrılık getirir derler unutma !
sen çok da sevsen fazla görüşmek iyi gelmiyo demek ki sana
yahu biz bile evliyken bazen kocamızı hadi bi çık dışarı diyoruz yada o diyo sen bi anana doğru git bi kaç gün gelme kafamızı dinleyelim denebiliyo bu çok normal

sıkılmış olabilirsin bu yaşadıklarından ama durum az çok böle

Son düzenleme:
[COLOR="#0000CD"]eskilerin bi lafı var klasik olucak ama çok görüşmek tez ayrılık getirir derler unutma !
sen çok da sevsen fazla görüşmek iyi gelmiyo demek ki sana
yahu biz bile evliyken bazen kocamızı hadi bi çık dışarı diyoruz yada o diyo sen bi anana doğru git bi kaç gün gelme kafamızı dinleyelim denebiliyo bu çok normal

sıkılmış olabilirsin bu yaşadıklarından ama durum az çok böle [/COLOR]

yok canım biz çok görüşmüyoruz dedim ama 2 hafta 1 mesela o şekilde cok görüşmüyoruz bununla alakası yok neyse:KK50::KK50:

yok canım biz çok görüşmüyoruz dedim ama 2 hafta 1 mesela o şekilde cok görüşmüyoruz bununla alakası yok neyse:KK50::KK50:

bebeğim kim ne dese beyenmiyosun onla alakası yok bunla alakası yok ??

ee sana nasıl yardım edicez ? ne desek olmuyo duyguların karmakarışık olmuş yün yumağı gibi ben bile bunaldım ya yazıkdır günahdır ?

hımmm dediğim gibi sıkıntılardan öyle hissediyorsundurr :26: belki de mesajlaşmaktan telefonda konuşmaktan sıkıldın sadecee :KK31:

eylülcüm bu yarın bigün topikden sıkıldım der bizi de kapının önüne koyar kalırız ortada inan olsun :KK43:

gızanlar niye böyle yapıyosunuz hayır hiç biri değil dğeill:KK22::KK22::KK22: küstümm sizinlennnn:KK36::KK36::KK36:

eylülcüm bu yarın bigün topikden sıkıldım der bizi de kapının önüne koyar kalırız ortada inan olsun :KK43:
niyemişşş asıl biz onu kapının önüne koyarızzzz :KK76::KK76: :KK23:
gızanlar niye böyle yapıyosunuz hayır hiç biri değil dğeill:KK22::KK22::KK22: küstümm sizinlennnn:KK36::KK36::KK36:

kızzz ne diyelim dahaa :26: sıkılmışsın işte mesajlaşmaktan konuşmaktan doğru değil mi sadece yüzyüzeyken sıkılmıyosunnn :KK15::KK15:

X