Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Evet onu görünce geçiyo onunla iken hiç aklıma bile gelmiyoo

eskilerin bi lafı var klasik olucak ama çok görüşmek tez ayrılık getirir derler unutma !
sen çok da sevsen fazla görüşmek iyi gelmiyo demek ki sana
yahu biz bile evliyken bazen kocamızı hadi bi çık dışarı diyoruz yada o diyo sen bi anana doğru git bi kaç gün gelme kafamızı dinleyelim denebiliyo bu çok normal

sıkılmış olabilirsin bu yaşadıklarından ama durum az çok böle

Son düzenleme:

yok canım biz çok görüşmüyoruz dedim ama 2 hafta 1 mesela o şekilde cok görüşmüyoruz bununla alakası yok neyse

yok canım biz çok görüşmüyoruz dedim ama 2 hafta 1 mesela o şekilde cok görüşmüyoruz bununla alakası yok neyse

bebeğim kim ne dese beyenmiyosun onla alakası yok bunla alakası yok ??

ee sana nasıl yardım edicez ? ne desek olmuyo duyguların karmakarışık olmuş yün yumağı gibi ben bile bunaldım ya yazıkdır günahdır ?

hımmm dediğim gibi sıkıntılardan öyle hissediyorsundurr :26: belki de mesajlaşmaktan telefonda konuşmaktan sıkıldın sadecee

eylülcüm bu yarın bigün topikden sıkıldım der bizi de kapının önüne koyar kalırız ortada inan olsun

gızanlar niye böyle yapıyosunuz hayır hiç biri değil dğeill küstümm sizinlennnn

eylülcüm bu yarın bigün topikden sıkıldım der bizi de kapının önüne koyar kalırız ortada inan olsun
niyemişşş asıl biz onu kapının önüne koyarızzzz
gızanlar niye böyle yapıyosunuz hayır hiç biri değil dğeill küstümm sizinlennnn

kızzz ne diyelim dahaa :26: sıkılmışsın işte mesajlaşmaktan konuşmaktan doğru değil mi sadece yüzyüzeyken sıkılmıyosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…