- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.441
ne 15 karakteri yaa
mutlu kız :)
sağol arkadaşım sende hoşgeldin :)
Allah allah bilm,yorum ki bana hiç öyle olmuyo ama ; sadece zaman zaman uzun ilişkilerde kısa süreli bir soğuma , sıkılma olabiliyor ama geçer hemen senin sürekli böyle olmasını bende anlamadım canım
Sürekli sorunlar yaşadığınızdan olabilir belki , yavaş yavaş bu ilişkiden sıkılmış olabilirsin canım yaşanan sorunlardan dolayı
sevgilini görünce geçiyo mu bu düşüncelerin :26:
anlamadım sevgiciğim
sende sağol canım
Alıntıların için ettimm
duygu geçişleri yaşıyorum ki gibi birşey cannım
Hayır cok sık görüşmüyoruz öyle ck kavga de etmeyiz. ben nasıl böyle düşündğümü anlayamıyorummmo anlarda ondan ayrılmak istiyorumm kendimi tutuyorum geçmiyo işte 8 ay oldu geçmiyo
[COLOR="#0000CD"]eskilerin bi lafı var klasik olucak ama çok görüşmek tez ayrılık getirir derler unutma !
sen çok da sevsen fazla görüşmek iyi gelmiyo demek ki sana
yahu biz bile evliyken bazen kocamızı hadi bi çık dışarı diyoruz yada o diyo sen bi anana doğru git bi kaç gün gelme kafamızı dinleyelim denebiliyo bu çok normal
sıkılmış olabilirsin bu yaşadıklarından ama durum az çok böle [/COLOR]
yok canım biz çok görüşmüyoruz dedim ama 2 hafta 1 mesela o şekilde cok görüşmüyoruz bununla alakası yok neyse
Evet onu görünce geçiyo onunla iken hiç aklıma bile gelmiyoo
hımmm dediğim gibi sıkıntılardan öyle hissediyorsundurr :26: belki de mesajlaşmaktan telefonda konuşmaktan sıkıldın sadecee
hımmm dediğim gibi sıkıntılardan öyle hissediyorsundurr :26: belki de mesajlaşmaktan telefonda konuşmaktan sıkıldın sadecee
eylülcüm bu yarın bigün topikden sıkıldım der bizi de kapının önüne koyar kalırız ortada inan olsun
niyemişşş asıl biz onu kapının önüne koyarızzzzeylülcüm bu yarın bigün topikden sıkıldım der bizi de kapının önüne koyar kalırız ortada inan olsun
gızanlar niye böyle yapıyosunuz hayır hiç biri değil dğeillküstümm sizinlennnn
niyemişşş asıl biz onu kapının önüne koyarızzzz
kızzz ne diyelim dahaa :26: sıkılmışsın işte mesajlaşmaktan konuşmaktan doğru değil mi sadece yüzyüzeyken sıkılmıyosunnn
niyemişşş asıl biz onu kapının önüne koyarızzzz
kızzz ne diyelim dahaa :26: sıkılmışsın işte mesajlaşmaktan konuşmaktan doğru değil mi sadece yüzyüzeyken sıkılmıyosunnn
öyleee itiraf ettdeğil işte değil değill
yaparız tabii evelallahKimi benimi yaparsınız siz
gızanlar şu kk da reklamı olan parfümm cok mu güzelll:26:
öyleee itiraf ett
yaparız tabii evelallah
erkek için olanı kokladım çook güzel , ama bayan olanın kokusunu bilmiyorumm
Malmısın olommm niye kadınınkini bilmiyonn
hiç de bile öylemm değilll
Siz yaparsınız korkulur sizdenn pühh