- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Oyy benden de sana bi kokulu öpücük yakalaNe diyon hem de kokulu öpücük atiyem şuan sana tatlı gız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy benden de sana bi kokulu öpücük yakalaNe diyon hem de kokulu öpücük atiyem şuan sana tatlı gız![]()
Bdv nin müdavinlerinden tanımayan taş olsunİvit tanıyoruz birbirimizimesela ofiş de tanımayan yok beni
![]()
Olsun seni tanımayan kabız olsun :))Bdv nin müdavinlerinden tanımayan taş olsun![]()
İvit tanıyoruz birbirimizimesela ofiş de tanımayan yok beni
![]()
Ama bazen böyle arkadaşlıklara ihtiyaç oluyo, iyi geliyo.. dert yanacak kimsesi olmayınca insanın.ben pek kimseyi tanımıyorum işimi yapıp çıkarım çok ciddi olduğumdan![]()
Hoşbuldum teşekkür ederim.hoşgeldiiin
evet çok güzel insanlar var burada![]()
Hoşbuldum. Öyle yapacağım, iyi geldi burası derdimden uzaklaştım aslında benimki dert değilmiş dedim şükrettim burdaki konuları görünce.Tanırsın zamanla paylaşımda bulun yorum yap sessiz kalma
hoşgeldin![]()
Merak ettim yazayım konunaHoşbuldum. Öyle yapacağım, iyi geldi burası derdimden uzaklaştım aslında benimki dert değilmiş dedim şükrettim burdaki konuları görünce.![]()
Ben senin ikizleri hep kız sanıyodum ya :) kaburga bilezik konusunda öğrendim meğer oğlanmışBdv nin müdavinlerinden tanımayan taş olsun![]()
Tamam :)Merak ettim yazayım konuna
Hahaha evet oğullarım varBen senin ikizleri hep kız sanıyodum ya :) kaburga bilezik konusunda öğrendim meğer oğlanmış![]()
Evet öyle valla sağolsunlar çok yardımcı oldular. Normal hayatta arkadaşlarımın akrabalarımın demediğini dediler gerçekçi yorum yapıyolar tecrübeli insan çok burada çok iyi geldi bana :)çoğunluğun iyi olduğu bir site
çoğunluğa girmeyenlerde fake ler zaten
Bazen yorum yazmasamda okumak bile iyi geliyor çok yardımcılar her konuda hem de![]()
Seni tanımayan ölsün hahahh bende SupermomBen keleşli hanım![]()