- 31 Ekim 2013
- 21.408
- 71.797
- 798
- 40
kızmıyorsunuz tamam da ilk cümleniz "kızım biraz hiperaktif mi" idiHayır ben kızmam
sınıf öğretmenisiniz bu yaptıklarının çocuğun normal süreci olduğu nasıl bilmiyorsunuz o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızmıyorsunuz tamam da ilk cümleniz "kızım biraz hiperaktif mi" idiHayır ben kızmam
bu kadar takıntılı bir adam destek almayı düşünmez mi ki?Böyle bir adamı baba yapıp kızıma kötülüklerin en büyüğünü yaptığım için inanın her gün kahroluyorum ama bilemedim ki iste böyle biri olabilecegini severek evlendim 3 sene sonra bebek yaptık ama böyle biri değildi yani son 2 3 senede böyle manyaklasti iyice kaç defa ayrılmayı denedim ailemin yanına gittim geçen sene bir çözüm bulurum ayrılırım diye ayrılma yıkma yuvani dediler evi terkettim diye ben suçlu oldum babam hakkımı helal etmem habersiz iş yaparsan dedi kardeşim beni suçladı annem babam senin yüzünden hasta oldu diye yani o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki artık bsey yapmaya güç bulamıyorum kendimde ama kalsam da hem bana hem kızıma eziyet ediyo resmen bu adama dört dörtlük davranmak da ayrıca gururuma dokunuyo o bize neler yapiyo ama ben ona akşam ne yemek yapcam diye düşünüyorum
HAHAHA aa konu sahibi öğretmenmiş. Cuk oturdu şu ankızmıyorsunuz tamam da ilk cümleniz "kızım biraz hiperaktif mi" idi
sınıf öğretmenisiniz bu yaptıklarının çocuğun normal süreci olduğu nasıl bilmiyorsunuz o zaman
o kadar haklısın ki 2 yaşında benim oğlum da bulaşık makinesini beraber boşaltıyoruz :) o bana veriyor ben yerleştiriyorum ve sonunda kendini alkışlıyor minik :) çamaşır asıyoruz mesela seleden alıp bana uzatıyor tek tek :) evde 2 tane paspas var oda arkamdan paspaslıyor mesela :) onun kalbini kıracağıma minik kalbini :) sonradan arkasını toplarım daha iyi mutfak dolaplarını siliyorum her cumartesi oda bez istiyor veriyorum kendi kendine siliyor bişey yapıyor benim çok çok çok hoşuma gidiyor konu sahibinin eşi neden bu kadar tepkili anlamadım doğrusuBu cocuk büyüyünce nasil bisi cikcak bakalim ortaya.
Her iki tarafta hatalı.
Muhtemelen siz de esinize benzer bir tavır sergiliyorsunuz çocuğa karşı.
Siz hadi gel annecim bulasik makinesini bosaltasim deseniz esiniz yine de bu kadar yükselir mi acaba? Soruyorum sadece.
Beni bilen bilir mesela, evdeki tum isleri kucukluklerinden beri cocuklarla yaparim, bu benim cocuklar icin yararli oldugunu düşündüğüm bir sey. Ben cocuklari ise dahil edersem kimse karisamaz.
Muhtemel anlasamadiginiz tum diğer konuların hincini da cocuktan cikariyorsunuz.
Birbirinize sevginiz olduğunu düşünmüyorum, acik arayip saldiran tiplersiniz gibi.
Bu arada sağ olsun esim yardim ediyor demek cok yanlış bir dusunce, yardim etmiyor kendi evinin isini yapiyor. Isler sadece sizin goreviniz olmadiga gore esinizin yaptığı yardim değildir.
kızmıyorsunuz tamam da ilk cümleniz "kızım biraz hiperaktif mi" idi
Bulaşık makinesini hızlı kapatıyor diye kziiyo kendi oyuncak viledasi var mesela duvara degdiriyor duvar çiziliyor diye kızıyor bizim terliklerimizi giyiyor evde şakır şakır ses cikiyo ondan rahatsız oluyo neden giyiyon diye ona kiziyo neden kaldirmadin diye bana kiziyo yani eşyalara zarar verecek diye herseye kızıyor isteo kadar haklısın ki 2 yaşında benim oğlum da bulaşık makinesini beraber boşaltıyoruz :) o bana veriyor ben yerleştiriyorum ve sonunda kendini alkışlıyor minik :) çamaşır asıyoruz mesela seleden alıp bana uzatıyor tek tek :) evde 2 tane paspas var oda arkamdan paspaslıyor mesela :) onun kalbini kıracağıma minik kalbini :) sonradan arkasını toplarım daha iyi mutfak dolaplarını siliyorum her cumartesi oda bez istiyor veriyorum kendi kendine siliyor bişey yapıyor benim çok çok çok hoşuma gidiyor konu sahibinin eşi neden bu kadar tepkili anlamadım doğrusu
ya böyle bir adamla ömür geçmez benim kocam böyle davransa cinnet geçirirdim nasıl katlanıyorsun?Bulaşık makinesini hızlı kapatıyor diye kziiyo kendi oyuncak viledasi var mesela duvara degdiriyor duvar çiziliyor diye kızıyor bizim terliklerimizi giyiyor evde şakır şakır ses cikiyo ondan rahatsız oluyo neden giyiyon diye ona kiziyo neden kaldirmadin diye bana kiziyo yani eşyalara zarar verecek diye herseye kızıyor iste
Kızınızın ve sizin eşyalardan kıymetli olduğunuzu anlaması lazımBulaşık makinesini hızlı kapatıyor diye kziiyo kendi oyuncak viledasi var mesela duvara degdiriyor duvar çiziliyor diye kızıyor bizim terliklerimizi giyiyor evde şakır şakır ses cikiyo ondan rahatsız oluyo neden giyiyon diye ona kiziyo neden kaldirmadin diye bana kiziyo yani eşyalara zarar verecek diye herseye kızıyor iste
Malesef anlamiyo evi bırak çek git nereye gidersen dedi ve her kavgada söylüyor bunu çocuğu bırak evi bırak git diyor. Bu evi ben aldım benim sayemde böyle bir evde oturuyorsun diyorKızınızın ve sizin eşyalardan kıymetli olduğunuzu anlaması lazım
Bende geçiriyorum iste bazen elime geçen her eşyayı parcalayasim geliyor kendime zarar veresim geliyor evden çekip gidesim geliyor ama gitsem nereye gidicemya böyle bir adamla ömür geçmez benim kocam böyle davransa cinnet geçirirdim nasıl katlanıyorsun?
gerçekten sizi üzmek istemiyorum ama öğretmen olmuş kendi ayaklarının üzerinde duran hele ki sınıf öğretmeni olan bir kadın kocasına kendini bu kadar ezdirmemeli siz bizim çocuklarımız için rol modelsiniz ama siz daha kocanıza karşı kendinizi savunup bebeğinizi koruyamıyorsunuz ne yazıkkiBende geçiriyorum iste bazen elime geçen her eşyayı parcalayasim geliyor kendime zarar veresim geliyor evden çekip gidesim geliyor ama gitsem nereye gidicem
Ona kendisi değil mahkeme karar verir o çok zırlamasın. Dişinizi gösterin.Malesef anlamiyo evi bırak çek git nereye gidersen dedi ve her kavgada söylüyor bunu çocuğu bırak evi bırak git diyor. Bu evi ben aldım benim sayemde böyle bir evde oturuyorsun diyor
Bir psikolog eşinizdeki düşünce yapısını daha iyi çözecektir. Bence bi yardım alsanız iyi olur.Malesef anlamiyo evi bırak çek git nereye gidersen dedi ve her kavgada söylüyor bunu çocuğu bırak evi bırak git diyor. Bu evi ben aldım benim sayemde böyle bir evde oturuyorsun diyor
Çocuk uyurken konuşuyoruz fakat anlamiyor eşim sonu kavga ile ayrılalım o zman ile bitiyor hep arada sevgi de kalmamış ama iki taraf da harekete geçmiyor. Anlatamıyorum çocuğa bağırma herseyine karışıp durma diye TV de bsey izliyordu kızım mesela babası kumandayı aldı degistircem diyo Çocuk değiştirme diyo eşim degistircem senin dediğin mi olcak diyo 2 Çocuk var ya sanki evde eşime niye böyle yapiyon şimdi götürüp yatircam zaten diyorum sende çocuğun bütün olumsuz davranışını pekistiriyorsun diyor senin yüzünden ilerde şımarık arsız biri olacak diyorlar dediği yapılmaz Çocuk hayır ı bilecek diyor ben zaten olumsuz durumda hayır diyorum ama anlaşamıyoruz yani baş başa konuşunca da olmuyorÇocugun yanında tartışmayın, ayrıca tek sorununuz çocuk değil eşinizin öfkesi altında başka sorunlar da var ...
Melesef yanaşmıyor ki ben daha önce 3 seans gittim sen gittin de ne oldu diyor birlikte gidelim diyorum kabul etmiyor sen git o zman diyorum sorun bende mi yani diyor evet diyince sen git asıl öfke problemi olan sensin diyorBir psikolog eşinizdeki düşünce yapısını daha iyi çözecektir. Bence bi yardım alsanız iyi olur.
Çocuk uyurken konuşuyoruz fakat anlamiyor eşim sonu kavga ile ayrılalım o zman ile bitiyor hep arada sevgi de kalmamış ama iki taraf da harekete geçmiyor. Anlatamıyorum çocuğa bağırma herseyine karışıp durma diye TV de bsey izliyordu kızım mesela babası kumandayı aldı degistircem diyo Çocuk değiştirme diyo eşim degistircem senin dediğin mi olcak diyo 2 Çocuk var ya sanki evde eşime niye böyle yapiyon şimdi götürüp yatircam zaten diyorum sende çocuğun bütün olumsuz davranışını pekistiriyorsun diyor senin yüzünden ilerde şımarık arsız biri olacak diyorlar dediği yapılmaz Çocuk hayır ı bilecek diyor ben zaten olumsuz durumda hayır diyorum ama anlaşamıyoruz yani baş başa konuşunca da olmuyor
O yaşlarda çok normal hele kız çocukları pek bir meraklı oluyorSizlere yaşadığım bir olayı anlatıp akıl almak istiyorum. Daha önce de bahsetmiştim aslnda eşim surekli bana ve kızımıza bağırıp duruyor. Aslnda daha çok kıza. Kızım 3 yaşında biraz hiperaktif mi yoksa eşim mi çok titiz anlamıyorum da. Kızım her şeye karışmak istiyor ben bulaşık makinesi boşaltayim ona gelir bosaltacam der çamaşır bosaltim gelir bisaltir süpürge yapım bende supurcem der eşim de sürekli makineye dokunma çekmecelere dokunma bağırır. Ağlasa sus artık diye kızar bende eşime sürekli bağırıp durma çocuğa diye kızıyorum bizim kavga başlıyor işte. Dün yine bağırdı çocuğa bağırıp durma artık bi sakın ol dedim sen bana sus diyip durcana kızına sus de dedi hep bana sakin ol diyip durma dedi ve küstü. Konuşmadı dünden beri. Bugün sabah da kahvaltı yaptık temizlik yapicaz saolsun eşimde yardım eder süpürür ben silerim ama bizim temizlik de hep kavgayla biter. Başladı yine çocuğa çekmeceye dokunma onu bırak bunu bırak demeye. Ben laf söyleyip durma diyince de bana saymaya başladı bu çocuk senin yüzünden bana saygı duymuyo cemkirip duruyo demeye bende sen ona bagiriyon o da sana cevap veriyo dedim ben napim sizin ilişkinize dedim. Sen niye küsüp duruyon flan dedim. Kardeşinin bu hafta sonu düğünü var kavga ederken sinirle madem sen beni yok sayıyon bende gelmiyorum düğüne flan dedim. Gelmezsen gelme çocuğumla giderim bende dedi bende çocuğu da götüremezsin işine gelince çocuğun gelmeyince konusmuyon bile çocukla dedim. Tabi böyle tartışma büyüdü. Iste aileme karşı kinin ne ne yapiyo benim ailem flan dedi bende küsme demedim mi evde sana dedim sen neden küsüp beni yok sayıyon dedim. Aileme gidip anlaticam gerçek yüzünü görsünler dedi bende git anlat bende senin her şeyde kavga ettiğini sonra da küstüğünü anlatırım benim ailenle bir sorunum yok dedim. Sonradan pişman oldum aslnda neden böyle söyledim diye ama küsmesine çok sinir oldum. Ve her temizlik zamanı böyle yapıyor. Çocuğa bağırıp kızıyor sonra da senin yüzünden bana kötü davranıyor bu çocuk diyor. Sizce ben mi abarttım bu sefer çok mu ağır konuştum. Gerçekten ben çocuğu çok mu simartiyorum gerçekten çok ama çok yoruldum Kızım ve eşim arasında kalmaktan her hafta sonu kavga etmekten millet hafta sonu gelsin tatil yapayım der bizim her hafta sonu kavgayla geçer. Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz dinlediginiz ve destek olduğunuz için çünkü dertlesecegim hiç kimsem yok gerçekten