Sizlere yaşadığım bir olayı anlatıp akıl almak istiyorum. Daha önce de bahsetmiştim aslnda eşim surekli bana ve kızımıza bağırıp duruyor. Aslnda daha çok kıza. Kızım 3 yaşında biraz hiperaktif mi yoksa eşim mi çok titiz anlamıyorum da. Kızım her şeye karışmak istiyor ben bulaşık makinesi boşaltayim ona gelir bosaltacam der çamaşır bosaltim gelir bisaltir süpürge yapım bende supurcem der eşim de sürekli makineye dokunma çekmecelere dokunma bağırır. Ağlasa sus artık diye kızar bende eşime sürekli bağırıp durma çocuğa diye kızıyorum bizim kavga başlıyor işte. Dün yine bağırdı çocuğa bağırıp durma artık bi sakın ol dedim sen bana sus diyip durcana kızına sus de dedi hep bana sakin ol diyip durma dedi ve küstü. Konuşmadı dünden beri. Bugün sabah da kahvaltı yaptık temizlik yapicaz saolsun eşimde yardım eder süpürür ben silerim ama bizim temizlik de hep kavgayla biter. Başladı yine çocuğa çekmeceye dokunma onu bırak bunu bırak demeye. Ben laf söyleyip durma diyince de bana saymaya başladı bu çocuk senin yüzünden bana saygı duymuyo cemkirip duruyo demeye bende sen ona bagiriyon o da sana cevap veriyo dedim ben napim sizin ilişkinize dedim. Sen niye küsüp duruyon flan dedim. Kardeşinin bu hafta sonu düğünü var kavga ederken sinirle madem sen beni yok sayıyon bende gelmiyorum düğüne flan dedim. Gelmezsen gelme çocuğumla giderim bende dedi bende çocuğu da götüremezsin işine gelince çocuğun gelmeyince konusmuyon bile çocukla dedim. Tabi böyle tartışma büyüdü. Iste aileme karşı kinin ne ne yapiyo benim ailem flan dedi bende küsme demedim mi evde sana dedim sen neden küsüp beni yok sayıyon dedim. Aileme gidip anlaticam gerçek yüzünü görsünler dedi bende git anlat bende senin her şeyde kavga ettiğini sonra da küstüğünü anlatırım benim ailenle bir sorunum yok dedim. Sonradan pişman oldum aslnda neden böyle söyledim diye ama küsmesine çok sinir oldum. Ve her temizlik zamanı böyle yapıyor. Çocuğa bağırıp kızıyor sonra da senin yüzünden bana kötü davranıyor bu çocuk diyor. Sizce ben mi abarttım bu sefer çok mu ağır konuştum. Gerçekten ben çocuğu çok mu simartiyorum gerçekten çok ama çok yoruldum Kızım ve eşim arasında kalmaktan her hafta sonu kavga etmekten millet hafta sonu gelsin tatil yapayım der bizim her hafta sonu kavgayla geçer. Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz dinlediginiz ve destek olduğunuz için çünkü dertlesecegim hiç kimsem yok gerçekten