• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bupsi'nin YENİ Evİ:))

Bupsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
309
1
0
Adana
Aynı eşyalarımızla, yeni evimiz:) :nazar:

$dscn0128a.webp

SALON:):nazar:
$dscn0909z.webp

$dscn0910c.webp

HOL:):nazar:
$holqx.webp

MUTFAK & OTURMA ODASI:):nazar:
$dscn0908t.webp

$dscn0907l.webp

BANYO:):nazar:
$dscn0903mu.webp

$dscn0124c.webp

YATAK ODASI:):nazar:
$dscn0897ba.webp

$dscn0898ur.webp

$dscn0899q.webp

EBEVEYN BANYO:):nazar:
$dscn0902nr.webp

BALKON:):nazar:
http://i39.tinypic.com/2q3rcrr.jpg

Eklentiler

• $dscn0906nm.webp
    $dscn0906nm.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 1.064
Son düzenleme:
maşallah eviniz çok güzelmiş özellikle salonunuz çok zevkli döşenmiş Koltuk-halı-perde uyumu süper olmuş

Eviniz çok şık ve modern dekore edilmiş, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah :)

diğer evinizin resimlerinide beğenmiştim ama eşyalar aynı olmasına rağmen yeni eviniz dahada güzel Allah huzurla oturmanız dileğiyle

Çok güzel görünüyor, gerçi çok dikkatli bakamadım çünkü ilk fotoğraftaki yavrunun güzelliği gözlerimi kamaştırdı. Nasıl bir muhteşemliktir o öyle ay ne diyeceğimi bilemedim. :nazar::nazar::nazar:

İyi günlerinizde mutlulukla oturmanızı dilerim.Ağzınızın tadi hiç bozulmasın inşlh.

Çok güzel görünüyor, gerçi çok dikkatli bakamadım çünkü ilk fotoğraftaki yavrunun güzelliği gözlerimi kamaştırdı. Nasıl bir muhteşemliktir o öyle ay ne diyeceğimi bilemedim. :nazar::nazar::nazar:

Hahahahaha:)) coook tesekkurlerr Raja'mı begendgnize cok sevndmm:)) Evimizin anlamı:))

eviniz eşyalarınız çok güzel güle güle oturun o nasıl büyük bir balkon öyle nerede oturuyorsunuz beylükdüzü tarafımı merak ettim:)

ilk etapta raja'ya bayıldım zaten.devamı da geldi onun yüzü suyu hürmetine:27::27::27:
ama gözümü tırmalayan mutfak ve banyo dolaplarında kullanılan renk ve parlaklık gözü bayağı yoruyo.:20::20:
başka renk olsaymış daha iyi olurdu gibime geliyo:34::34:
diğer nokta da salondaki masa üstü avize çok şıkır şıkır geldi ya daha sade bir model yada biraz daha kısa olabilirdi:34:
gözü çok yoruyo.kapı girişin de de küçük detaylar katabilirsin. boydan bir çiçek yada renkli bir tablo daha hareket katacaktır:34::34::34:
güle güle oturun.allah huzuru mutluluğu eksik etmesin:34::34::52::52:

ilk etapta raja'ya bayıldım zaten.devamı da geldi onun yüzü suyu hürmetine:27::27::27:
ama gözümü tırmalayan mutfak ve banyo dolaplarında kullanılan renk ve parlaklık gözü bayağı yoruyo.:20::20:
başka renk olsaymış daha iyi olurdu gibime geliyo:34::34:
diğer nokta da salondaki masa üstü avize çok şıkır şıkır geldi ya daha sade bir model yada biraz daha kısa olabilirdi:34:
gözü çok yoruyo.kapı girişin de de küçük detaylar katabilirsin. boydan bir çiçek yada renkli bir tablo daha hareket katacaktır:34::34::34:
güle güle oturun.allah huzuru mutluluğu eksik etmesin:34::34::52::52:

Waw gusel ve detaylı bir yorum:)) tam bekledigim gibi:))
İlk önce evi alırken bu mutfak dolapları, banyo fayansları secilip, yapılmıştı. Ev 0 oldugundan değiştirmenin biraz gereksiz oldugunu ve zamanla gözümüzün alışıcagını dusunduk. Ztn biraz salondaki renklerende anlaşıldıysa,daha soft renkler tercihim.
Abonoz gibi renkler bana gore de deil ama ilerde mutfak dolaplarımı değiştircegimi dusunuyorum:)

Avizelerde de bi yerde abartalım dedik galiba abartmışız:))

Girişte artık oturcak bir pufumuz var. Öle o boşlugu aldık gibi. Daha onceden cekmiştim bu resmi anck yukledim bugun.

Yorumlarınız için cok teşekkür ederim:))

kk da gördüğüm en güzel ev.kendi salonumda başkasını beğenmezdim.ama seninki daha güzel ya tühh :))herşey harika.çim balkon da.

Back
X