Merhaba hanımlar
Bir konuda danışmak istiyorum
Hayatım boyunca zayıftım. Özellikla bacaklarım aşırı zayıftı ve çok diyetler yaptım kilo almak için. Yıllar sonra biraz kilo aldım. Bir yetmiş boyum ve 59 kilo olabildim.
Sorun şu ki, bacaklarımda aniden selülit oluştu. Oysa sadece azıcık kalınlaşmıştı hala ince. Bazı yerlerde minik tümsek ve çukurlar meydana geldi ama.
Bunun için ne yapmalıyım spor mu krem mi ne tavsiye edersiniz?
Kilo alayım derken sağlıksız, doymuş yağ ve şeker oranı yüksek gıdalar tükettiniz muhtemelen. Bunları kesip spor yaparsanız hallolur. Ama selülitten kurtulmak da zordur.
Kilo alayım derken sağlıksız, doymuş yağ ve şeker oranı yüksek gıdalar tükettiniz muhtemelen. Bunları kesip spor yaparsanız hallolur. Ama selülitten kurtulmak da zordur.
Selülit birçok kadında oluyor gayet doğal. Ama çok takıyorsanız spor ve masaj deneyebilirsiniz. Daha ciddi bir sonuç da almak isterseniz G5 aletleri ile yapılan masajla selülit görünümü minimuma düşürebilirsiniz gerçekten etkili.
Selülit birçok kadında oluyor gayet doğal. Ama çok takıyorsanız spor ve masaj deneyebilirsiniz. Daha ciddi bir sonuç da almak isterseniz G5 aletleri ile yapılan masajla selülit görünümü minimuma düşürebilirsiniz gerçekten etkili.
Selülit östrojen hormonuyla alakalı. Sadece kilo almakla ilgisi yok.
Spor yapacaksınız. Sağlıksız ve şekerli gıdalardan uzak duracaksınız. Kremlerin içeriğinde ne olduğu önemli, sırf sıkılaştırıcı diye satılan çoğu krem hiçbir işe yaramıyor sadece isminden dolayı satıyor.
Masaj yapın , at kılı fırça da yararlı dolaşımı artırdığı için.
Spor yaparsanız gider bence kilonuz hala az. Yağ oranı artmıştır beslenme kaynaklı, sağlıklı beslenin ve isterseniz at kılı fırçayla yukarıya doğru masaj yapın her gün
Selülit östrojen hormonuyla alakalı. Sadece kilo almakla ilgisi yok.
Spor yapacaksınız. Sağlıksız ve şekerli gıdalardan uzak duracaksınız. Kremlerin içeriğinde ne olduğu önemli, sırf sıkılaştırıcı diye satılan çoğu krem hiçbir işe yaramıyor sadece isminden dolayı satıyor.
Masaj yapın , at kılı fırça da yararlı dolaşımı artırdığı için.