• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun için ne yapmalıyım spor mu krem mi ne tavsiye edersiniz?

mehiran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
6
0
1
37
Merhaba hanımlar
Bir konuda danışmak istiyorum
Hayatım boyunca zayıftım. Özellikla bacaklarım aşırı zayıftı ve çok diyetler yaptım kilo almak için. Yıllar sonra biraz kilo aldım. Bir yetmiş boyum ve 59 kilo olabildim.
Sorun şu ki, bacaklarımda aniden selülit oluştu. Oysa sadece azıcık kalınlaşmıştı hala ince. Bazı yerlerde minik tümsek ve çukurlar meydana geldi ama.
Bunun için ne yapmalıyım spor mu krem mi ne tavsiye edersiniz?

Kilo alayım derken sağlıksız, doymuş yağ ve şeker oranı yüksek gıdalar tükettiniz muhtemelen. Bunları kesip spor yaparsanız hallolur. Ama selülitten kurtulmak da zordur.

Selülitin kiloyla bir alakası yok, 97 kilo bir arkadaşım vardı, bacakları mermer gibiydi. Bu tamamen dolaşım problemi, beslenmenize dikkat etmelisiniz

Selülit birçok kadında oluyor gayet doğal. Ama çok takıyorsanız spor ve masaj deneyebilirsiniz. Daha ciddi bir sonuç da almak isterseniz G5 aletleri ile yapılan masajla selülit görünümü minimuma düşürebilirsiniz gerçekten etkili.

Selülitin kiloyla bir alakası yok, 97 kilo bir arkadaşım vardı, bacakları mermer gibiydi. Bu tamamen dolaşım problemi, beslenmenize dikkat etmelisiniz
Selülit birçok kadında oluyor gayet doğal. Ama çok takıyorsanız spor ve masaj deneyebilirsiniz. Daha ciddi bir sonuç da almak isterseniz G5 aletleri ile yapılan masajla selülit görünümü minimuma düşürebilirsiniz gerçekten etkili.
Bu aletlere bir bakayım en iyisi

Ne zaman sekiz kilo aldım o ay içinde oluverdi. Tabi kiloyla da alakası olmayabilir. Fakat bacağa kilo gelince oldu bende.

Selülit östrojen hormonuyla alakalı. Sadece kilo almakla ilgisi yok.
Spor yapacaksınız. Sağlıksız ve şekerli gıdalardan uzak duracaksınız. Kremlerin içeriğinde ne olduğu önemli, sırf sıkılaştırıcı diye satılan çoğu krem hiçbir işe yaramıyor sadece isminden dolayı satıyor.
Masaj yapın , at kılı fırça da yararlı dolaşımı artırdığı için.

Nasıl ki kilo verirken spor destekli alırken de öyle olmalı ki yağ kas ‘a dönüşsün

Spor yaparsanız gider bence kilonuz hala az. Yağ oranı artmıştır beslenme kaynaklı, sağlıklı beslenin ve isterseniz at kılı fırçayla yukarıya doğru masaj yapın her gün

Selülit östrojen hormonuyla alakalı. Sadece kilo almakla ilgisi yok.
Spor yapacaksınız. Sağlıksız ve şekerli gıdalardan uzak duracaksınız. Kremlerin içeriğinde ne olduğu önemli, sırf sıkılaştırıcı diye satılan çoğu krem hiçbir işe yaramıyor sadece isminden dolayı satıyor.
Masaj yapın , at kılı fırça da yararlı dolaşımı artırdığı için.
Teşekkür ederim deneyeceğim

Back
X