- 7 Aralık 2018
- 6.805
- 17.707
- 27
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Bir kadın durduk yere kurulmaz. Lakin olay çok saçma. Bunu bu kadar abarttigina gore derinden kuşkulandigi ve burda patladigi kanısına vardımMerhabalar konuyu arkadaşım için açıyorum,
Arkadaşımın uzun süreli bir beraberliği var. Öncesinde de tanışıyorlardı yani nereden baksak 9 yıldır falan. Birlikte yurt dışına da çıktılar, instada boy boy pozları da var.
Bugün sevgilisinin instada gezerken bir kızın hikayesini beğendiğini görmüş. Kızın tek başına olduğu bir foto. Manzara vs değil. Nereden tanıdığını sorunca ortaokulda aynı sınıftaydık demiş. Kızla herhangi bir yakın arkadaşlıkları yok
Arkadaşım kavga çıkarmış. İlişkin varken, profilinde fotolarımız varken böyle bir hareket yanlış anlaşılır diye. Bana sordu ben fevri davrandığını düşündüm ama bilemiyorum. Buraya da sormamı istedi. Şimdiden tesekkürler
Ay özgüvensizlik bu kadar da belli edilmez yani !Merhabalar konuyu arkadaşım için açıyorum,
Arkadaşımın uzun süreli bir beraberliği var. Öncesinde de tanışıyorlardı yani nereden baksak 9 yıldır falan. Birlikte yurt dışına da çıktılar, instada boy boy pozları da var.
Bugün sevgilisinin instada gezerken bir kızın hikayesini beğendiğini görmüş. Kızın tek başına olduğu bir foto. Manzara vs değil. Nereden tanıdığını sorunca ortaokulda aynı sınıftaydık demiş. Kızla herhangi bir yakın arkadaşlıkları yok
Arkadaşım kavga çıkarmış. İlişkin varken, profilinde fotolarımız varken böyle bir hareket yanlış anlaşılır diye. Bana sordu ben fevri davrandığını düşündüm ama bilemiyorum. Buraya da sormamı istedi. Şimdiden tesekkürler
Post beğenisine zaten bir şey demem yakın kız arkadaşları var öyle şeylere takılmam ama hikaye beğenmesine anlam veremedim dedi. Kızla da bir yakınlıkları yokmuş öyle olunca saçma buldum manzara fotosu değil kızın kendi fotosu böyle bir şeye niye gerek duyduğunu anlamıyorum diyor. Postları ben de beğeniyorum ama yakın olmadığım bir erkeğin kendini attığı hikayeyi beğenmem, aklıma bile gelmez diyor. Ben de bilemedim kararsız kaldım.Bir kadın durduk yere kurulmaz. Lakin olay çok saçma. Bunu bu kadar abarttigina gore derinden kuşkulandigi ve burda patladigi kanısına vardım
Yaşları çok büyük değil ikisi de 24 yaşındalar. 9 senelik tanışıklığın 4 yılı ilişki9 yildir birliktelermis, ufukta evlilik var mi?
Yanlış anlaşılır derken genel mi konuşmuş yoksa "başka insanlar yanlış anlar" mı demek istemiş?Merhabalar konuyu arkadaşım için açıyorum,
Yaşları çok büyük değil ikisi de 24 yaşındalar. 9 senelik tanışıklığın 4 yılı ilişki
Hikayeyi begenmişse biraz garip evet. Lakin 9 senelik bir ilişki bu kadar kolay yikilmamali. Ortada ciddi bir sorun yok. Gül geç bin kat daha güzelim beğene beğene o çirkinin hikayesini mi beğendin de kendini şahlandir. O da otomatik seni gözünde Adriana Lima yapar birdaha hicbi resmi beğenmezPost beğenisine zaten bir şey demem yakın kız arkadaşları var öyle şeylere takılmam ama hikaye beğenmesine anlam veremedim dedi. Kızla da bir yakınlıkları yokmuş öyle olunca saçma buldum manzara fotosu değil kızın kendi fotosu böyle bir şeye niye gerek duyduğunu anlamıyorum diyor. Postları ben de beğeniyorum ama yakın olmadığım bir erkeğin kendini attığı hikayeyi beğenmem, aklıma bile gelmez diyor. Ben de bilemedim kararsız kaldım.
Hah evet arkadaşım da bunu dedi. Story beğenisinin post beğenisinden bu açıdan farklı olduğunu düşünüyor.Kavga cıkcak bi durum yok ama bir erkeğin arkadaşı olmadığı bi kadının yada tam tersi storysini beğenmesi bence çok da masum değil. Post olsa ok derim, ama story iki kişi arasındaki dijital olan en yakın mesafe. Yaşsal olarak da insanların birbirine zarf attığı mecra. Kavgalık bi durum değilse de kesinlikle rahatsız edici.
24 yaşında 4 yıllık ilişki çok fazla. 9 sene tanışıklık hele baya korku filmi. Bahanecek ayrılsınlar miadı geçmiş bu ilişkinin bozulmuş.Yaşları çok büyük değil ikisi de 24 yaşındalar. 9 senelik tanışıklığın 4 yılı ilişki
Hikaye beğenisini nasıl görebiliyor?
Bu yoruma çok güldüm çünkü bazen gerçekten erkek arkadaşıma link atarak ''bak işte anla, değerimi bil'' diyebiliyorumAl işte kocaya-sevgiliye gönderip değerimi bil denilecek bir konu daha