Arkadaşlar merhaba,
Sırf bunun için hesap açtım. Üye olmadan siteye ara ara ugrardım. Yorumlarınız gerçekten benim için çok değerli. Gerçekçi analizler yapıyorsunuz, inşallah bana da yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
İlişkim var 4 yıl sürdü, gayet güzel gidiyordu hiç kavga etmedik diyebilirim çok seviyordum gözüm bir şeyi görmezdi çok iyi anlaşırdık hiç sıkmazdık birbirimizi hep güler eglenirdik odunlukları vardı ani çıkışları bozmaları falan ama severdim alttan alırdım.. üniversiteyi bitirdik. İş kurmasını bekliyorduk sonra evlenecektik derken Benden ayrıldı 3 ay hiç aramadı sevmiyorum dedi ve bitirdi. Yıkılmıştım 1 ay boyunca ağladım, arkadaşlar ama inanır mısınız birden bire içim soğudu ve başkasıyla görüştüm. Bildiginiz hoşlandım ama onunla da olmadı kötü alışkanlıkları vardı istemedim. 3 ay sonra erkek arkadasım geri dönmek istedi pişman bi şekilde bensiz yapamazmış yalvardı kabul ettim. Düzgün biri, kaç yılımız geçti, meslek sahibi, en yakın arkadasımdı aynı zamanda diye bir şans vermek istedim. 1,5 sene oldu barışalı ama eskisi kadar sevmiyorum artık o aşk bitmiş bende hep onun zoruyla devam ettim sevmedigimi biraz hissedince üstüme düşüyor bu saatten sonra ayrılmayız diyor, evlilikten konuşuyorr hep.. Ama bazı yönlerinden sogudum aşk bitince gozume batıyor bazı huyları odundu aniden beni rencide ederdi durduk yere.. Hep alttan almısım sevdigim icin bazı çıkışlarını .. Ve opusme vs yok içimden gelmiyor sadece yakın arkadasım gibi sürekli konusuyoruz gülüyoruz hep sohbetimiz var gün içinde arar hep Şimdi sorum şu 26 yasındayım sizce duzgun beni çok seviyor diyip devam ediyim mi bu saatten sonra bitiyim mi? O çok üzülecek ondan da korkuyorum aileme nasıl dicem onu da düşünüyorum duvarlar üstüme geliyor sanki stresten acaba sonradan sever miyim rahat mı batıyor diyorum ya pişman olursam ilerde ayrılmadıgım için veya ayrıldığım icin ya sevgilimi arkadaşımı kaybettim ya pişman olursam yaşımda çok genç degil artık çok karısık kafam