Bunun için hesap açtım yardım eder misiniz

Tek kişinin itmesiyle hiç bişey yürümez hayata 5 6 kere daha baştan başlayacaksın sanırım..?
aç mısın açıkta mısın? ona muhtaç bi durumun mu var? aynı yaştayız seninle, gayette daha iyilerini bulursun zaten kafanda onu bi seçenek olarak oturtmuşsun ittirsende gitmez o araba..

Benim etrafımda da boşanıp evlenenler oldu aynı kişiyle sonra tekrar boşandılar.Ha istisna olanlar hariç.Tekrar mutluluğu yakalayanda vardır elbet.Ortada bir sebep varsa oturulur konuşulur halledilmeye calışılır olmuyorsa yollar ayrılır.Kafama esti gideyim sonra tekrar döneyim cıks bana uygun değil.Muhtemelen sıkıldı bir gezdi baktı yok daha iyisi döneyim dedi.
Dedigim gibi durduk yere ya da baska biri yüzünden ayrildiysa geri dönülmez bence. Esinden bosanip baska biriyle evlenip ondan bosanin tekrar birinci esine dönenlerde var. Millet nasil kabul ediyor anlamiyorum.

Dedigim gibi durduk yere ya da baska biri yüzünden ayrildiysa geri dönülmez bence. Esinden bosanip baska biriyle evlenip ondan bosanin tekrar birinci esine dönenlerde var. Millet nasil kabul ediyor anlamiyorum.
Bende anlamıyorum ama şaşırmıyorum da.Hertürlü insan var.Konu sahibinde kopan kopmuş.Sevemez ki sevmemeli böyle birini.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Sırf bunun için hesap açtım. Üye olmadan siteye ara ara ugrardım. Yorumlarınız gerçekten benim için çok değerli. Gerçekçi analizler yapıyorsunuz, inşallah bana da yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
İlişkim var 4 yıl sürdü, gayet güzel gidiyordu hiç kavga etmedik diyebilirim çok seviyordum gözüm bir şeyi görmezdi çok iyi anlaşırdık hiç sıkmazdık birbirimizi hep güler eglenirdik odunlukları vardı ani çıkışları bozmaları falan ama severdim alttan alırdım.. üniversiteyi bitirdik. İş kurmasını bekliyorduk sonra evlenecektik derken Benden ayrıldı 3 ay hiç aramadı sevmiyorum dedi ve bitirdi. Yıkılmıştım 1 ay boyunca ağladım, arkadaşlar ama inanır mısınız birden bire içim soğudu ve başkasıyla görüştüm. Bildiginiz hoşlandım ama onunla da olmadı kötü alışkanlıkları vardı istemedim. 3 ay sonra erkek arkadasım geri dönmek istedi pişman bi şekilde bensiz yapamazmış yalvardı kabul ettim. Düzgün biri, kaç yılımız geçti, meslek sahibi, en yakın arkadasımdı aynı zamanda diye bir şans vermek istedim. 1,5 sene oldu barışalı ama eskisi kadar sevmiyorum artık o aşk bitmiş bende hep onun zoruyla devam ettim sevmedigimi biraz hissedince üstüme düşüyor bu saatten sonra ayrılmayız diyor, evlilikten konuşuyorr hep.. Ama bazı yönlerinden sogudum aşk bitince gozume batıyor bazı huyları odundu aniden beni rencide ederdi durduk yere.. Hep alttan almısım sevdigim icin bazı çıkışlarını .. Ve opusme vs yok içimden gelmiyor sadece yakın arkadasım gibi sürekli konusuyoruz gülüyoruz hep sohbetimiz var gün içinde arar hep Şimdi sorum şu 26 yasındayım sizce duzgun beni çok seviyor diyip devam ediyim mi bu saatten sonra bitiyim mi? O çok üzülecek ondan da korkuyorum aileme nasıl dicem onu da düşünüyorum duvarlar üstüme geliyor sanki stresten acaba sonradan sever miyim rahat mı batıyor diyorum ya pişman olursam ilerde ayrılmadıgım için veya ayrıldığım icin ya sevgilimi arkadaşımı kaybettim ya pişman olursam yaşımda çok genç degil artık çok karısık kafam
Öncelikle hiç tartismamak iyi birsey değil. Zaten genelde siz hep alttan aldığınız için tartışmiyorsunuz gibi. Ayrılınca ayrılık size çok iyi gelmiş ama sevgiliniz de sizi sevdiğini anlamış ve geri dönmüş. Bu saatten sonra ayrılsaniz o kadar üzülmezsiniz. Eğer ki onu sevmiyorsanız sırf beni başka seven bulamam diye devam etmeyin. Sonra evlilik çocuk olur, burda konu açarsınız ben nasıl bosanacam ne yapacam diye

Bir kere bu ilişki olmamış. Olmuyor ve olmaz.
Çünkü birincisi; sevgiliniz sizi kendi küçük aklınca küçük görüyor. O sürekli laf etmeleri , sizi rencide etmeleri o yüzden. Sizi kendine o küçük aklınca denk görmüyor. Onun görüşüne göre. Bu en büyük olmaz. Biri sizi küçük görüyorsa olay bitmiştir. Isterse dünya iyisi olsun olmaz.
Siz değerlisiniz.

Ikincisi sizde bu gerçeğin farkındasınız. Sanırım mesleği iyi; ileride maddi olarak rahat ederim diye tahammül etmişsiniz. Alttan almışsınız. Bu çok yanlış. Kendi öz değerinizden gider ayrıca karşı tarafa soğukluk oluşturursunuz. Bir şeyi baskılamak onu yok etmez. Sadece öfkenizi büyütür.

Üçüncüsü siz sevgilinizi hiç çekici bulmuyorsunuz. Ben evlilikte salt mantık evliliğini doğru bulmuyorum. Hem mantık hem duygu olmalı. Şu an öpüşmek bile istemiyorken affedersiniz ileride aynı yatağı nasıl paylaşacaksınız? Olmayacak. Hem size işkence olur hem karşı taraf bunu anlayıp kavga çıkarmaya başlar.

Ve son olarak sevgiliniz sizi sebepsiz terk edip tahminen başkasıyla veya başka kadınlarla denemiş. Olmayınca size gelmiş. Seni sevemiyorum bahanesi ; ben biraz ortama bakınayım eğer senden iyisini bulamazsam sana çok aşıkmışım diyerek geri dönmeye çalışırım demektir. Açık kapı bırakmış. Yani sizden vazgeçmiş. Böyle yapan bir erkekle bence olmaz.

Ve toparlarsam siz bu gerçeklerin farkındasınız. Fakat çok mantık bakıp evleneyim; bu kadar sene emek verdim diye düşünüyorsunuz. Bunu yapmayın.
Bu adam sizi hem küçümsüyor hem sebepsiz terk etmiş. Hem de siz hiç istemiyorsunuz. Yol verin gitsin.. umarim sizi hak eden biriyle olursunuz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Sırf bunun için hesap açtım. Üye olmadan siteye ara ara ugrardım. Yorumlarınız gerçekten benim için çok değerli. Gerçekçi analizler yapıyorsunuz, inşallah bana da yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
İlişkim var 4 yıl sürdü, gayet güzel gidiyordu hiç kavga etmedik diyebilirim çok seviyordum gözüm bir şeyi görmezdi çok iyi anlaşırdık hiç sıkmazdık birbirimizi hep güler eglenirdik odunlukları vardı ani çıkışları bozmaları falan ama severdim alttan alırdım.. üniversiteyi bitirdik. İş kurmasını bekliyorduk sonra evlenecektik derken Benden ayrıldı 3 ay hiç aramadı sevmiyorum dedi ve bitirdi. Yıkılmıştım 1 ay boyunca ağladım, arkadaşlar ama inanır mısınız birden bire içim soğudu ve başkasıyla görüştüm. Bildiginiz hoşlandım ama onunla da olmadı kötü alışkanlıkları vardı istemedim. 3 ay sonra erkek arkadasım geri dönmek istedi pişman bi şekilde bensiz yapamazmış yalvardı kabul ettim. Düzgün biri, kaç yılımız geçti, meslek sahibi, en yakın arkadasımdı aynı zamanda diye bir şans vermek istedim. 1,5 sene oldu barışalı ama eskisi kadar sevmiyorum artık o aşk bitmiş bende hep onun zoruyla devam ettim sevmedigimi biraz hissedince üstüme düşüyor bu saatten sonra ayrılmayız diyor, evlilikten konuşuyorr hep.. Ama bazı yönlerinden sogudum aşk bitince gozume batıyor bazı huyları odundu aniden beni rencide ederdi durduk yere.. Hep alttan almısım sevdigim icin bazı çıkışlarını .. Ve opusme vs yok içimden gelmiyor sadece yakın arkadasım gibi sürekli konusuyoruz gülüyoruz hep sohbetimiz var gün içinde arar hep Şimdi sorum şu 26 yasındayım sizce duzgun beni çok seviyor diyip devam ediyim mi bu saatten sonra bitiyim mi? O çok üzülecek ondan da korkuyorum aileme nasıl dicem onu da düşünüyorum duvarlar üstüme geliyor sanki stresten acaba sonradan sever miyim rahat mı batıyor diyorum ya pişman olursam ilerde ayrılmadıgım için veya ayrıldığım icin ya sevgilimi arkadaşımı kaybettim ya pişman olursam yaşımda çok genç degil artık çok karısık kafam
sırf mecburiyet gibi olmuş siZin ki , kendinize bu kötülüğü yapmayın. Affınıza sığınarak söylüyorum evlenince pişpirik oynamayacaksınız bir de o kısmı hayal edin

• Komik
Reactions: 000
O ayrılırken hiç düşündü mü seni?
Yoooo..
Bu duygusal tripler hep bizde olacak illa..
Sevmiyorsanız soğumuşsanız bitmiştir.
Çocuğunun babası değil, nikahlı kocan değil neyin mücadelesini veresin?
Yaşında da bir şey yok.
Yol ver gitsin.

• Beğen
Reactions: 000
Hemen ayrıl diyenlerden değilim genellikle çabalayarak ufak tefek sorunların halledilmesi taraftarıyım fakat sizin durumunuz başka bence. Soğudugunuz, içinizin almadığı biri ile evlenmek çok yanlış bir karar olur. Evet ilişkilerde zaman zaman uzaklaşma, isteksizlik gibi şeyler olabilir fakat sizin sevginiz yok adama karşı.

Arkadaşlar merhaba,
Yok evlenince her hareketi batar sana iyice soğursun

Çok genç değil dediğiniz yaş 26 gayet çok genç bir yaş. Öpüşmeyi bile içinizin almadığı bir adamla evlenip ne yapacaksınız kardeş kardeş oturacak mısınız? Soğuduysanız uzatmanın anlamı yok böylesi ikinize de zarar.

Belli bi zamandan sonra her ilişkideboyle donemler oluyor.yasimiz buyuyor olgunlasiyoruz. Ve eskiden gözümüze batmayan seyler batmaya başlıyor
Bunun karşıdaki insana olan sevgimizle degil aslinda kendimizle ilgili oldugunu dusunenlerdenim ben....kendinizi bir sure dinleyin icinize kalbinize yolculuk yapin...

Kendine bir iyilik yap, ayrıl ondan. Sakın ama sakın onunla evlenme çok gençsin, herkesin her şeyin daha iyisi vardır unutma

Arkadaşlar merhaba,
1-Hiç kavga etmedim demek aslında başlı başına bir sorun. Şiddet olmadığı sürece çiftlerin sorunları tartışarak çözmesi birbirlerini umursadıklarını gösterir.
2- Laf sokar,alttan alırım,odunlukları vardı gibi söylemlerden aranızda iletişim olmadığını çıkardım. Şimdi diyeceksiniz ki "4 sene telepati ki kurduk ne iletişimsizliği". Ben okuduğum kadarıyla sorunlar var ama üzeri örtülmüş,öylesine diyaloglar kurulmuş gibi hissettim
3-2020 yılında reşit hanımların ailelerinden korkmasına üzülüyorum,dilerim ki kadınlar özgür olur
4- İçinde birşeyler bittiyse,arzu yoksa bırak gitsin bence

Ay sen çıldırdın mı Allah sağlıklı sıhhatli uzun Bi ömür nasip ederse 50 60 yılını, öpüşesinin bile gelmediği Bi adamla mı geçireceksin? Gerçek aşklar bile aynı eve girince ne sarsıntılar atlatıyor ve sen sevmediğin biriyle evlenip her gün hayatına lanet okumak istiyosan evlen. İlla evlenmek zorunda değilsin ki alla alla sevdiğim biri yoksa bekle belki 30 yaşında birini seveceksin.

Siz soğumuşsunuz artık. Ama size bir şey söyleyeyim mi bu doğumanın nedeni o kişi. Pardonda durup dururken sevmiyorum deyip ayrılıp, sonra dönmesinin amacı ne? Burada da büyük bir boşluk var. Binlerce sebebi olabilir bu adama tekrardan güvenilebilir mi? Bir de bu yönden bakın 3 ay arayıp sormamış ilginç yani.

X